UN EMPRENEDOR DEL CENTRE D’EMPRESES DEL RIPOLLÈS PORTA LA SEVA EXPERIÈNCIA EN L’ÀMBIT INTERNACIONAL A FRANÇA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

El Centre d’Empreses del Ripollès del Consorci Ripollès Desenvolupament va ser present, la setmana passada, a la convenció de negocis BiZ EUROREGIO, un punt de trobada dels nous emprenedors de l’Euroregió Pirineus Mediterrània que es va fer els 16 i 17 d’abril passat a Tolosa de Llenguadoc (França).

TALPaTolosa

Hi va anar de la mà d’una de les empreses que ocupa un dels espais al viver ripollès, TALP Investigacions Geotècniques, que va exposar la seva experiència internacional en l’àmbit de les prospeccions i la geotècnica en el marc del taller anomenat Empresa emergent i primera internacionalització. Miquel Pérez, el seu responsable, va posar l’exemple del seu treball en països com Algèria, Croàcia, Marroc, Ghana i a Guinea-Conakry. Posteriorment, va poder participar en un taller per conèixer altres projectes i empreses de l’Euroregió amb qui trobar futures col·laboracions.

TALPaTolosa2

L’empresa ripollesa va ser l’única representant a la convenció de la Xarxa Gironina de Vivers d’Empreses (www.viversgi.cat), de la qual forma part el Centre d’Empreses del Ripollès. El Centre està format per 7 naus de diferents dimensions i de 6 despatxos de les Càpsules d’Emprenedoria, la meitat dels quals ja estan ocupats, i s’ubica al Polígon Industrial Els Pintors de Ripoll (al costat del Consorci Ripollès Desenvolupament) i al Polígon Niubó de Campdevànol (on hi ha una nau de transició de 500m2 per llogar amb opció de compra).

La convenció BiZ EUROREGIO s’ha emmarcat dins del projecte transfronterer Creamed, que busca reagrupar les xarxes de vivers d’empreses de les quatre regions que integren l’Euroregió (Migdia-Pirineus, Catalunya, Llenguadoc-Rosselló i Illes Balears).

Categories: Destacats

709 comentaris

Els comentaris estan tancats.