TORNEN ELS SOPARS-ESPECTACLE ‘ALIMENTEM EL MITE’ A SANT JOAN DE LES ABADESSES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Alimentem el Mite és un sopar teatralitzat on diferents actors i actrius de Sant Joan guiaran els visitants a través d’un viatge en el temps, tot degustant els diferents menús (també medievals) que han preparat els restauradors del poble. Tot transcorrerà a l’Era d’en Serralta, un cobert que conté una de les torres i part de la muralla medieval de la vila, datables de mitjans del segle XII.

Alimentem el Mite

A més, després de cada sopar hi haurà diferents concerts per posar la cirereta a la vetllada. Hi actuaran els músics Joan Aguiar i Amadeu Rosell en un concert de música folk; Rosell repetirà amb Josep Casadevall “Carolino” que, com l’any passat, farà una demostració de cant tradicional i improvisat; també hi haurà un concert d’havaneres noves i antigues amb Fil de Cuca; i per acabar, l’últim dia comptarà amb Akualata Ensemble, un duet amb un repertori basat en la música folk tradicional i medieval de Catalunya i França. Un cop acabat el sopar s’obrirà les portes a tot el públic. L’entrada als concerts és gratuïta.

El preu és de 18 euros (nens 12 euros) i, com a novetat, els grups de 5 o més persones tindran un 10% de descompte. L’hora d’inici del sopar-espectacle és a les 21.30h al Parc de la Muralla (al costat de l’Era d’en Serralta). L’aforament és limitat i la venda d’entrades és fins al mateix divendres a les 12 del migdia a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses (972 72 05 99).

Divendres 2 d’agost

Sopar-espectacle Alimentem el mite

Concert de música tradicional amb Amadeu Rosell i Joan Aguiar

Divendres 9 d’agost

Sopar-espectacle Alimentem el mite

Cant improvisat amb Josep Casadevall “Carolino” i Amadeu Rosell

Divendres 16 d’agost

Sopar-espectacle Alimentem el mite

Havaneres amb Fil de Cuca

Divendres 23 d’agost

Sopar-espectacle Alimentem el mite

Akualata Ensemble, música tradicional i medieval catalana i francesa

Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

Terra de Comtes i Abats

Categories: Destacats

5.356 comentaris

Els comentaris estan tancats.