L’AGÈNCIA PARTICIPA EN DIFERENTS ACCIONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Una d’aquestes accions turístiques promocionals del Ripollès en la que hi participarà l’Agència és el Fam-trip Path of the Pyreness 26th to 28th September, un viatge de familiarització amb tour-operadors i agents de viatge per conèixer el territori català i la seva oferta cultural, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Els tour-operadors i agents de viatge provenen de diferents llocs del món com ara Alemanya, Belarús, Espanya, Índia, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, Rússia, Taiwan, Xina i França.

Concretament el divendres, 28 de setembre tenen programada una visita guiada en ANGLÈS a les 9.30h al Monestir de Ripoll ( 21 tour-operadors i 2 acompanyants) el guiatge  del qual se’n farà càrrec l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

Aprofitem per informar-vos que el 26 de setembre la tècnica de turisme comarcal d’aquí l’Agència, la Raquel Molina, estarà a Tarragona al workshop BUY Catalunya & Cultura 2018 on ha pogut agendar-se amb alguns d’aquests operadors i d’altres.

L’altra de les accions és, en el marc del projecte EL CAMÍ OLIBA, l’Associació Rutes del Romànic ha organitzat un altre Fam-trip TUI France,  amb dos agents de viatge francesos que vindran a conèixer el projecte.

El Camí Oliba és una ruta d’art romànic que uneix les comarques del Bages, el Moianès, Osona i del Ripollès utilitzant com a fil conductor el Bisbe i Abat Oliba.
El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella, com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i de mitja muntanya de les comarques del Bages, Moianès, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit.   http://www.camioliba.cat/

El dissabte, 29 de setembre, concretament al seu pas pel Ripollès faran les següents activitats/visites.

16:00h-17:00h Visita al Conjunt  Monàstic de Santa Maria de Ripoll

17:00-17:30h Visita a l’Scriptorium de Ripoll

17:40 Excursió amb bicicleta per la Via Verda (Ripoll-Sant Joan de les Abadesses)

21.30h Actes del mil·lenari Oliba a Sant Joan de les Abadesses

Us informem també que en el marc del MIL·LENARI D’OLIBA , Bisbe de Vic, el dissabte, 29 de setembre tindrà lloc la Conferència i l’Espectacle artístic “Mil anys d’Absència” a Sant Joan de les Abadesses 

Categories: Actualitat