RENOVADES I ACTUALITZADES 24 CARTELLERES AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE RUTES I CAMINS SENYALITZATS DE LA COMARCA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Les 24 cartelleres de la xarxa de senders Itinerànnia, que ja estaven instal·lades a tots els municipis de la comarca i en altres punts estratègics, s’han renovat i actualitzat.

La principal novetat és que a més de la informació de la xarxa de senders hi podeu trobar informació de totes les rutes, itineraris i productes turístics a la natura, de senderisme i bicicleta, senyalitzats i mantinguts a la comarca, no només de la xarxa de senders sinó també de moltes altres iniciatives que hi ha a la comarca.

Amb aquesta renovació s’ha recollit informació de 237 rutes/itineraris pel Ripollès

Les cartelleres tenen dues cares:

Una que és comú a totes les cartelleres i en la que es pot trobar el mapa de la xarxa de senders Itinerànnia a la comarca, amb els seus 827 kms senyalitzats i també informació i links d’on trobar informació més àmplia d’altres propostes comarcals i transcomarcals:  Itineraris interpretatius del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, GR-Senders de Gran Recorregut, El Camí Oliba- GR 151,  La Ruta del Ter i afluents, Les Vies Verdes Girona i Pirinexus, El Centre BTT del Ripollès, El Camí de Sant Jaume i El Camí dels Orígens.

Fotos: a la primera imatge es pot observar una cartellera genèrica vella a Setcases i a la segona la cartellera renovada.

La segona cara s’ha personalitzat a cada municipi o indret on està ubicada la cartellera; s’hi pot trobar un mapa de la zona amb tots els itineraris senyalitzats i mantinguts més propers dibuixats en el mapa i amb la informació de cada itinerari en quatre idiomes ( català-castellà-anglès-francès).

A més també hi trobareu codis QR per poder consultar la informació des dels vostres dispositius electrònics.

Fotos: a la  primera imatge es pot observar una cartellera específica vella a Sant Joan de les Abadesses i a la segona la cartellera  ja renovada.

Aquest projecte ha estat executat en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Costa Brava – Pirineu de Girona: Natura, Cultura i Intel·ligència en Xarxa”, cofinançat pel fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, del qual la comarca del Ripollès a través de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en forma part com un dels membres d’aquest projecte.

Finançament; Aquest projecte ha estat cofinançat, en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020,  en un 25% per la Diputació de Girona i en un 25% per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès

Categories: Actualitat