EL TASTATAST ES CONSOLIDA UN ANY MÉS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès, juntament amb l’Aula d’Hostaleria, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll, organitzen la sisena edició del Tastatast, que permetrà tastar la cuina del Ripollès. Se celebrarà el proper divendres 16 de març, en el marc de la Fira de les 40 hores, a la sala Eudald Graells de Ripoll.

Enguany hi participen 11 establiments: Fonda Xesc, La Barricona, CAT Can Guetes, Hotel Solana del Ter, La Taverneta,  Delícies del Pirineu, Cervesa Artesana Minera, Vins Guillamet – Vins i Caves Casa Berger, Cafès Saula – Cervesa la Brava i Aula d’Hostaleria del Ripollès.

Els diferents establiments faran 2 tastets, un dels quals estarà elaborat amb producte de la marca de garantia Producte del Ripollès. Els tastets es vendran amb tiquets. Els preus dels tiquets són els següents 1 tiquet valdrà 2€; 3 tiquets, 5€ i 7 tiquets, 10€.

Com a novetats d’aquesta edició l’esdeveniment tindrà música en viu a càrrec del Grup “After All” i un stand de cocteleria on degustar diferents preparats.

Enguany, s’espera superar les dades de les edicions anteriors.

Categories: Actualitat