DIMARTS 6 DE MARÇ US ESPEREM AL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE (CETS)

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (ADR), conjuntament amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, s’ha iniciat  el procés participatiu  per a la distinció de la comarca del Ripollès amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori entorn un espai protegit disposa d’una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat. En aquest sentit, recordar que l’Organització Mundial de Turisme (OMT) preveu que el turisme de natura experimentarà un creixement molt important les properes dècades, per la qual cosa cal treballar des de la comarca perquè aquesta disposi d’una estratègia en turisme sostenible.

En el marc d’aquest procés, us animem a participar activament a la sessió del Fòrum Permanent de la CETS que es realitzarà:

Dia: Dimarts, 6 de març de 2018
Hora: 17h ( previst 2h de durada)
Lloc: CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS- c/ Progrés, 22  RIPOLL

1) Aquí podeu consultar el programa de la jornada, on es presentaran les accions en turisme sostenible previstes per aquest 2018.
2) Per tal de disposar d’informació prèvia i poder així treballar més intensament durant la propera jornada del 27 de febrer, us adjuntem el següent document:
Esborrany de Programa d’Actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès, aprovat el 14.06.2017 a Ribes de Freser. S’hi indiquen en vermell les propostes pendents de validació.”

Esperem comptar amb la vostra presència i participació! Les vostres opinions/ aportacions són molt importants pel procés que hem iniciat!

Preguem confirmació a la sessió participativa al correu electrònic: rmolina@ripollesdesenvolupament.com o bé trucant al 972 70 44 99.

Categories: Actualitat