PROMOCIÓ TURÍSTICA CONJUNTA A 8 FIRES DE TURISME DURANT EL 2017 EL RIPOLLÈS-VALL DE CAMPRODON- VALL DE RIBES

Publicat per Comunicacio ADR el

Les fires de turisme són un bon aparador promocional per donar a conèixer el conjunt de la comarca del Ripollès, i les seves valls, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes i les seves estacions de muntanya del grup FGC  Vall de Núria i Vallter 2000.

Aquest any 2017, s’ha acordat de  forma coordinada la participació i assistència a tot un ventall de fires turístiques i/o esportives per promocionar el conjunt dels territoris amb diferents productes de cultura, natura, senderisme, bicicleta, neu, turisme familiar, turisme esportiu…

L’assistència a 8 fires promocionals de turisme al llarg d’aquest l’any, serà possible gràcies a la col·laboració de les diverses entitats implicades en el territori; l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes, el grup FGC amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000 i amb el suport del Consell Comarcal del Ripollès.

20170309_180403

La primera acció promocional turística esportiva té lloc el 10 i 11 de març, amb l’assistència a través de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon a EXPO SPORTS OUTDOOR DE BARCELONA. En aquesta fira es promociona el turisme esportiu de tota la comarca a través d’un calendari de curses i esdeveniments esportius a la natura, que van de març a desembre de 2017 i que ha estat editat des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

La següent fira prevista serà la FIRA DE LES 40 HORES DE RIPOLL, on s’hi assistirà del 31 de març al 2 d’abril amb un estand promocional conjunt de turisme de tota la comarca.

El següent cap de setmana després de la Fira de les 40 Hores, estarem presents al MERCAT DEL RAM DE VIC, juntament amb FGC- Vall de Núria i Vallter2000. Novament amb un estand conjunt per promocionar el turisme del Ripollès amb la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes.

Durant el cap de setmana de Sant Jordi, enguany tindrà lloc la fira de turisme més important de Catalunya, la B-TRAVEL BARCELONA, del 21 al 23 d’abril. En aquesta ocasió hi serem presents com a comarca sota el paraigua de la Marca Pirineus, en un estand compartit entre les 4 comarques del Pirineu de Girona, Cerdanya, Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

Ja al mes de maig, estarem promocionant tot el territori al MERCAT D’ESCAPADES A BARCELONA, una fira a l’aire lliure al Passeig Lluís Companys ( Arc de Triomf) i dividida amb 4 àrees temàtiques. Estarem ubicats a l’àrea d’Actiu Natura, el que creiem que és un dels principals atractius que defineixen el conjunt de la nostra comarca i sobretot després de la declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

També tindrem un estand promocional conjunt de tot el territori a la zona d’entitats al “SEA OTTER EUROPE COSTA BRAVA-GIRONA”, un festival ciclista, d’esports i activitats a l’aire lliure, amb tota mena d’activitats relacionades amb la bicicleta, que tindrà lloc del 2 al 4 de juny a Girona. És la primera vegada que arriba a Europa un dels festivals més grans i complerts de ciclisme i esports a l’aire lliure del món, el Sea Otter Classic, que es porta celebrant a Laguna Seca (Califòrnia, EUA) durant els últims 25 anys.

Ja a la tardor,  serem presents a la fira MERCAT DE MERCATS A BARCELONA,  a la plaça de la Catedral,  amb un estand compartit entre les 8 comarques gironines, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, que es fa càrrec de l’estand.

Finalment a través de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon serem presents a la FIRA DE MOSTRES DE GIRONA, a finals d’octubre principis de novembre, a l’espai firal de Girona, on es promocionarà també tot el conjunt del territori.

De moment són 8 accions promocionals potents que ens visualitzen en el marc del nostre públic objectiu de proximitat, comarques gironines, Barcelona i àrea metropolitana bàsicament. Segurament al llarg de l’any sorgiran d’altres esdeveniments i/o noves propostes  promocionals per poder promocionar-nos encara més, no oblidant però d’altres mitjans comunicatius com són TV, premsa,  webs, blogs, xarxes socials… per fer la màxima difusió turística d’un territori amb un potencial turístic impressionant que volem promocionar conjuntament.

 

Categories: Actualitat