5 AGÈNCIES DE VIATGE VISITEN EL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Del 25 al 27 d’octubre 5 agències de viatge (Julia Travel, ACAVe, Tarannà Club de Viatges, S.A,  Viatges Masanes, Kompas Touristik, Bedooin.com ) han estat descobrint el Ripollès, la Garrotxa i el Pla de l’Estany amb el Fam Trip Inpyrenees.

Aquest Fam Trip (viatge de familiarització per a agents de viatges) ha estat una acció promocional del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona per tal que diferents agències de viatge coneguin el territori. En el cas del Ripollès han visitat la Vall de Núria, el Conjunt Monàstic de Santa Maria de Ripoll i Beget; continuant el seu viatge cap al  Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Fam Trip Fam Trip 2

Aquestes mateixes agències participen dimarts 27 d’octubre al Costa Brava Trade Week a Girona, una jornada amb diferents sessions formatives per al sector turístic (tècnics, directius, empresaris,…) i en la que el Ripollès hi participa durant tot el dia. A  la tarda té lloc un Workshop amb agències de viatges d’ACAVe i mostradors informatius amb: Booking, Tripadvisor, Universitat de Girona, Catalunya Experience i Scandjet Travel.

Podeu consultar el programa del Costa Brava Trade Week aquí.

Categories: Actualitat