LA INICIATIVA INSTAGRAM YOUR CITY DEL PATRONAT DE TURISME DE GIRONA ARRIBA AL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha posat en marxa, un any més, la iniciativa Instagram your city per contribuir a difondre els atractius turístics de la marca Pirineu de Girona. Per això ha demanat la implicació de totes les comarques de la demarcació perquè s’hi afegeixin amb actes i/o esdeveniments destacats al llarg de l’any. L’any passat la iniciativa va recollir més de 33.000 fotografies dels principals esdeveniments de la província.

Es tracta d’aprofitar aquests esdeveniments rellevants per muntar-hi una trobada d’instagramers que participen en un concurs de fotografies penjades en aquesta xarxa social durant tot el dia. Instagram your city consisteix principalment en una benvinguda als participants, un photocall, un esmorzar i un photowalk, és a dir, una visita guiada pel municipi i per l’activitat que s’hi realitza per poder captar tots els instants desitjats.

El Ripollès, a través del Consorci Ripollès Desenvolupament, s’ha afegit a la iniciativa aquest 2014 amb cinc activitats: la Festa de la Llana i Casament de Pagès de Ripoll, el proper 18 de maig; la Tallada de Troncs de Vallfogona de Ripollès, l’1 de juny; el Mercat del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, el 26 de juliol; el Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de Ribes de Freser, el 7 de setembre i la Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

Durant aquestes trobades, els participants, que s’han de registrar gratuïtament a la pàgina del Patronat (http://instagram.costabrava.org/), han de penjar les fotos amb les etiquetes indicades i, un cop finalitzat el concurs, un jurat designat pel Patronat escull les finalistes i, posteriorment, les guanyadores, que es comuniquen durant la setmana següent.

En el cas de la Festa de la Llana i Casament de Pagès de Ripoll d’aquest proper diumenge 18 de maig, les etiquetes seran #InstaRipoll #InRipolles i #InPyrenees. L’activitat començarà a les 10 del matí davant del Centre d’Interpretació (CI) del Monestir. Tot seguit es participarà a l’esmorzar de pagès a Plaça Abat Oliba i hi haurà un photocall davant del Monestir de Santa Maria. A les 11 del matí s’acompanyarà els participants a fer un recorregut per l’esdeveniment: oficis tradicionals, pastors i ovelles; filadores, matalasser i tonedors i, finalment, al casament que finalitza amb l’enllaç al monestir. La trobada s’acabarà a les 13.30h.

InstagramYourCityRipoll

Els premis del concurs seran packs turístics a gaudir a la comarca en qüestió. En aquesta ocasió, el primer premi serà una nit per a dues persones amb esmorzar a la Trobada Hotel de Ripoll, un dinar per a dues persones a l’Hostal de Rama i entrades al CI del Monestir i al Museu Etnogràfic de Ripoll. El segon premi serà un dinar per a dues persones al CAT Can Guetes, una passejada en burricleta per la Ruta del Ferro i del Carbó i entrades al CI del Monestir i al Museu Etnogràfic de Ripoll. El tercer premi serà un dinar o sopar per a dues persones al restaurant El Molí i entrades al CI del Monestir i al Museu Etnogràfic de Ripoll.

Díptic Instagram your city Ripoll

Categories: Actualitat