FASE DE VOTACIÓ POPULAR DEL CONCURS INTERNACIONAL “CAPTURA LA ENERGÍA”

Publicat per Comunicacio ADR el

El concurs internacional “Captura l’Energia”, en el qual participa l’àmbit territorial de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, va tancar el dia 30 d’abril passat la fase de presentació de fotografies.

Recordem que es tracta d’un concurs que s’emmarca en el projecte de cooperació EURENERS 3 de laRed Rural Nacional, finançat pel MAGRAMA (Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente) i coordinat per l’Associació TEDER de Navarra.

ConcursCapturaEnergiaPetit

El jurat, format per un membre de cada entitat sòcia del projecte*, ha seleccionat un total de 20 fotografies de les 127 presentades a concurs. Des del dia 7 de maig fins al dia 14 del mateix mes, s’obre un període de votació popular perquè la gent voti la imatge que més li agradi. Per fer-ho s’ha d’entrar a la pàgina web del projecte EURENERS 3: www.eureners.es.

Les cinc més votades passaran un altre cop a mans del jurat, que en triarà la guanyadora. El seu autor s’endurà com a premi un iPad 2 o un iPod Nano.

*Les entitats sòcies del projecte són l’Associació TEDER de Desenvolupament Rural de Terra Estella (Navarra), entitat coordinadora del projecte; el Consorci de Desenvolupament de la Ribera de Navarra EDER (Navarra), l’ADR Comarca Serra de Cazorla (Jaén), l’Associació “Terres de Llibertat” (Ciudad Real), l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura (Girona/Barcelona), el Grup Omezyma Baix Aragó – Matarranya (Terol), el Grup Sierra de Aracena i Picos de Aroche (Huelva) i els grups romanesos Grupul de Actiune Locala ” Plaiurile Oltetului ” i Grupul de Actiune Locala “Dirjov – Plapcea – Vedea”

Categories: Actualitat