DARRERA SESSIÓ DEL SEMINARI D’INTRODUCCIÓ A LA REPARACIÓ I MANTENIMENT DEL VEHICLE ELÈCTRIC

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest dissabte tenia lloc la darrera sessió del seminari d’introducció a la Reparació i Manteniment del Vehicle elèctric.
Hi han participat 10 professionals de diversos tallers mecànics de la comarca.
Ha comptat amb un total de 16 h de formació organitzades en 3 sessions en línia, on s’han treballat les característiques principals del vehicle elèctric i les diferents tipologies, les parts tècniques més rellevants, la infraestructura de recàrrega i els protocols de seguretat alhora de desconsignar elèctricament un cotxe elèctric.
En la darrera sessió presencial s’ha pogut treballar conceptes més pràctics mitjançant l’obertura d’un battery pack d’un cotxe elèctric i l’accés a les cel.les, a més de poder veure diversos models de vehicle elèctric.
El seminari, organitzat per l’Agència, ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.
Categories: Actualitat