ES CONSTITUEIX LA TAULA DEL SECTOR FORESTAL DEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

El passat 7 de juny es va constituir formalment a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (ADR) la Taula del sector forestal del Ripollès, sorgida arrel del projecte de dinamització del sector forestal de la comarca, promogut per l’ADR en el marc Projecte “Treball a les 7 comarques”, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La Taula del sector forestal esdevé l’espai de debat i discussió per a la  implementació d’una estratègia forestal conjunta a nivell de comarca els propers anys, consensuada i participada amb els principals agents del sector forestal. En aquest sentit, els integrants de la Taula del sector forestal són les tres ADF de la comarca, el Centre de la Propietat Forestal, l’Associació de Propietaris de la Vall de Camprodon, el CEINR, el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, el Consorci Forestal de Catalunya, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser i l’ADR. En la reunió de constitució també es va acordar integrar la Diputació de Girona i les consultories forestals a través de la seva respectiva associació. Així mateix, resta oberta a d’altres agents i actors que s’hi vulguin sumar.

Aquesta taula s’afegeix les altres taules de treball actualment operatives de l’ADR, vinculades a l’àmbit turístic, agroalimentari i formatiu. La coordinació de la Taula de sector forestal anirà a càrrec de l’ADR.

 

Categories: Actualitat