VISITA DE BLOGGERS AMERICANS PER CONÈIXER EL PRODUCTE DEL RIPOLLÈS.

Publicat per Comunicacio ADR el

Visita de dos bloggers especialitzats en gastronomia per conèixer les particularitats de la comarca i els seus productes agroalimentaris.

El passat dia 24 ens varen visitar en Nick i la Laura Lynch, aquesta parella procedent de Seattle, Estats Units, estan especialitzats en viatges de luxe associats al vi i al menjar, després de les seves experiències en fan les recomanacions al seu blog, del qual us en deixem l’enllaç: http://www.savoredjourneys.com/.

bloggers

Es tracta doncs de bloggers gastronòmics que viatgen arreu del món buscant i recomanant el millors llocs on degustar els productes de la zona.

Des del departament agroalimentari i turisme, de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, els vàrem acompanyar durant tota la jornada per tal que coneguessin l’entorn, els productors i elaboradors agroalimentaris de la comarca i poguessin degustar els productes del Ripollès, així com tenir l’ocasió de delitar-se amb un menú exquisidament preparat per l’ocasió. Durant la seva visita varen conèixer Mas la Capellera, productors de xai ecològic, Mas Lladré, elaboradors de productes làctics i Minera, elaboradors de cervesa artesana. El dinar va tenir lloc al Restaurant “El Pont 9 de Camprodon”.

bloggers-2 bloggers-3

Categories: Actualitat