SOM PUNT D’ASSESSORAMENT DEL CATALUNYA EMPRÈN 2015

Publicat per Comunicacio ADR el

Novament el Consorci Ripollès Desenvolupament és punt d’assessorament  del programa “CATALUNYA EMPRÈN” del Departament d’Empresa i Ocupació.

Catalunya Emprèn és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per al foment de l’emprenedoria i per a la creació, el creixement i l’èxit de les empreses a Catalunya

El programa està gestionat des del Consorci Ripollès Desenvolupament en coordinació amb la UIER, i amb el suport de la FES i l’Ajuntament de Ripoll. 

El programa va adreçat a: 

  1. Persones emprenedores que volen posar en marxa una empresa a Catalunya. Com a requisit han de ser persones actives, ja estiguin treballant per compte aliè o propi, o inscrites al SOC.
  2. Persones promotores d’empreses quan tinguin un projecte d’ampliació de la seva activitat que requereixi d’un procés d’anàlisi i reflexió, o empreses que vulguin re formular el seu projecte empresarial.

Oferim els següents serveis: 

  • El beneficiaris del programa tindran a la seva disposició els mecanismes d’informació i orientació adreçats a les persones emprenedores per analitzar, valorar i comparar les seves idees empresarial.
  • Proporcionar assessorament al procés de creació d’empreses per avaluar la viabilitat de les idees empresarials, contribuir a la creació d’empreses de qualitat, amb un millor plantejament inicial i ajudar a planificar correctament la posada en marxa de l’activitat.
  • Oferir seguiment tècnic durant els primers passos de vida de l’empresa, per tal de facilitar la seva consolidació.
  • Desenvolupar programes de formació adreçats a les persones emprenedores per millorar les seves habilitats i capacitats en matèria de gestió empresarial i per garantir així l’èxit de les futures empreses.
  • Facilitar serveis i recursos dels vivers d’empresa de la comarca.
  • Acompanyar la persona emprenedora en la recerca de finançament i en la tramitació de sol.licituds. 

Per concertar l’atenció poden: 

  • Trucar al Consorci Ripollès Desenvolupament telèfon 972704499
  • Enviar correu electrònic a empresa@ripollesdesenvolupament.com
  • Demanar hora personalment a les instal·lacions del Consorci.

ATENCIÓ EMPRENEDORS LOURDES WEB

Tota la informació a https://www.ripollesdesenvolupament.com/serveis/emprenedors/

logos web

Categories: Actualitat