EXPOSICIÓ SOBRE L’ESTALVI ENERGÈTIC EN MOTIU DE LA SETMANA DE L’ENERGIA 2014

Publicat per Comunicacio ADR el

El Consorci Ripollès Desenvolupament ja escalfa motors de cara a la Setmana de l’Energia 2014, que se celebra del 23 al 27 de juny, en el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible Europea. Es tracta d’una campanya realitzada conjuntament entre diferents empreses i entitats, entre les quals l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), que té per objectiu conscienciar la ciutadania en la millora de la gestió energètica i dels hàbits en el consum energètic.

LogoSetmana

L’Àrea de dinamització energètica del Consorci, un any més, s’hi ha sumat. Per això, aquest matí, de 8 a 15h, el vestíbul del Consorci ha acollit l’exposició Quan parlem d’estalviar energia, tu tens la paraula! cedida per l’ICAEN. Els usuaris que aquest matí hanvingut a l’ens han pogut consultar els plafons de la mostra, que dóna idees per fer un ús racional de l’energia en el dia a dia.

ExpoEnergiaweb

ExpoEnergiaweb2  ExpoEnergiaweb3 ExpoEnergiaweb4

Al marge d’aquesta mostra puntual, el Consorci s’apuntarà a la difusió de consells i altres informacions que es facin durant la setmana i convida als ciutadana del Ripollès a participar al concurs fotogràfic per Instagram Engega l’estalvi energètic! .

Consisteix en la publicació de fotografies sobre l’ús eficient de l’energia i les energies renovables amb les etiquetes #Apago #Engego i #EUSEW14 a la xarxa Instagram. El concurs finalitzarà el 30 de juliol a les 10 del matí i les fotografies presentades seran valorades per un jurat que n’escollirà les millors. El premi: una estada en un hotel amb certificació LEED d’eficiència energètica.

Categories: Actualitat