EL CONSORCI GRAVA DOS REPORTATGES SOBRE TERRA DE COMTES I ABATS PER EMETRE A LES TELEVISIONS DE TOTA LA DEMARCACIÓ

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquesta setmana l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament acompanya la productora Vulcania en l’enregistrament de dos reportatges promocionals del projecte Terra de Comtes i Abats. Es tracta de dues càpsules d’uns cinc minuts de durada que s’emetran a partir de la primavera per les televisions locals de la demarcació de Girona i, si és possible, per les de tot Catalunya, que porten per títol El Ripollès, un viatge als orígens de Catalunya Un viatge al Ripollès, la terra on tot va començar. Amb el fil del Terra de Comtes i Abats es convida a visitar i gaudir de la nostra comarca (a sota, ahir, dos moments del rodatge a la portalada del Monestir i a l’Scriptorium a Ripoll i, avui, al Santuari de Montgrony).

2014-01-22 11.23.00

 IMG-20140123-WA0000

La gravació s’emmarca en una iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, que farà un total de 26 càpsules entre totes les comarques gironines per promocionar productes específics (golf, salut i bellesa, congressos…), el territori i el seu producte.

Categories: Actualitat