ALUMNES I PROFESSORS/ES DE L’AULA D’HOSTALERIA I L’INS ABAT OLIBA PARTICIPEN, JUNTAMENT AMB EL GRUP DE CUINA DE MUNTANYA DEL RIPOLLÈS, AL GASTROPIRINEUS 2022

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Ahir dilluns dia 2 de maig els alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, que cursen els cicles formatius de cuina de l’Institut Abat Oliba de Ripoll, van participar al Gastropirineus 2022, que s’està celebrant a Vall de Núria.
Gastropirineus són les jornades professionals de gastronomia de la cuina dels Pirineus, que van néixer l’any 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer la cuina i els productes de muntanya.
Enguany es celebren a l’Hotel de Vall de Núria i pretenen, com porten fent any rere any, posar en valor la cuina tradicional i autòctona dels Pirineus, els productes de les comarques de muntanya i valoritzar també a tots els seus/ves cuiners i cuineres que elaboren i mantenen viu aquest patrimoni gastronòmic.
Alumnes i professors/es de l’Aula d’Hostaleria i l’Ins Abat Oliba van col·laborar amb el grup de Cuina de Muntanya del Ripollès, elaborant el menú del sopar dels assistents al Gastropirineus.
Concretament els/les alumnes van elaborar un aperitiu de “Comtessa de brandada de bacallà amb poma i saüc” i els “Petits Fours”.
Agraïm a l’organització del Gastropirineus la seva confiança a l’Aula d’Hostaleria i també a l’Hotel Vall de Núria per permetre utilitzar les seves instal·lacions per a l’elaboració del sopar.
Categories: Actualitat