JA TENIM LES PERSONES GUANYADORES DEL SORTEIG DE FOTOGRAFIES DEL BARROC A L’AULA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’Aula d’Hostaleria del Ripollès presentava a partir del 4 de desembre un homenatge a “natures mortes” d’alguns mestres del Barroc i la reproducció de la llum en aquestes.

L’estudi de la llum és un dels objectius de tota fotografia artística. En aquest cas, el repte era intentar reproduir la llum dels mestres barrocs, de Zurbarán a Sánchez Cotán, fent un homenatge a les seves “natures mortes”. La Natura morta és un gènere pictòric que va tenir un gran desenvolupament durant el Barroc, els anglesos en deien “temps en suspens” i aquesta definició encara s’escau més quan la tècnica és la fotografia.

Aquesta exposició era una col·laboració de l’Associació Palimpsest i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès que volia oferir una nova dimensió visual a l’experiència sensorial que ja ens ofereix el Menú degustació de l’Aula. I que amb la inauguració d’aquesta

L’exposició s’ha allargat fins aquest mes de febrer i tal i com es va informar, al final de la temporada s’ha realitzat un sorteig de les fotografies entre les persones que han vingut a dinar. La llista de guanyadors/es és la següent:

 

 

Categories: Actualitat