PRESS-TRIPS DE SENDERISME I TURISME FAMILIAR PASSEN PEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Periodistes d’Alemanya, Espanya, França, Israel i Benelux realitzen durant dos dies diferents activitats pel Ripollès.

Del 15 al 19 de juny el Ripollès participava en dos Press-trips emmarcats en l’acció Meet the press  de la marca Pirineus representada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona en la nostra demarcació, amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.

Un dels press-trips ha estat de senderisme. Hi han participat mitjans d’Alemanya, Benelux, França i Espanya; alguns d’ells coneguts com El mundo de los Pirineos, Easy Voyage o Madame Figaro. Al seu pas pel Ripollès, el dijous 16 de juny, pujaven a Vall de Núria, baixant després pel camí vell fins a Queralbs i allotjant-se a la Vall de Ribes.

L’altre press-trip ha estat dedicat al turisme familiar amb la participació de mitjans de França, Israel, Benelux i Espanya, com Viajar con hijos. El mateix dijous 16 de juny realitzaven activitats familiars a Vall de Núria on també hi van pernoctar i el divendres 17 de juny passaven per Ripoll. Durant aquest darrer dia visitaven el  Museu Etnogràfic i  feien 2 tallers: “Fem un xai” i “Fes de monjo copista”.

Tallers w museu w museu 2w

Finalment acabaven el press-trip amb una visita al Molló Parc a la Vall de Camprodon, una proposta turística de gran atractiu per al turisme familiar.

Molló Parc Molló Parc 2 Molló Parc 3

Categories: Actualitat