“LE PETIT FUTÉ”, EDITORIAL TURÍSTICA DE REFERÈNCIA AL MERCAT FRANCÒFON, VISITA EL RIPOLLÈS PER INCLOURE’L EN LA SEVA NOVA GUIA COSTA BRAVA PIRINEU DE GIRONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Des del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona han impulsat el projecte relacionat amb l’edició de la guia de viatges Le Petit Futé  de la COSTA BRAVA i PIRINEU DE GIRONA, un dels principals projectes d’aquesta entitat adreçada al mercat francòfon.

Es tracta del primer grup editorial en llengua francesa a nivell mundial, amb 40 anys d’experiència (1976), i amb un abast a tots els països de parla francesa del món: França, Suïssa, Bèlgica, Canadà, Luxemburg…

Aquesta guia tindrà un apartat de Descoberta on tractaran temes com, Visió general de la regió, Història, Política i Economia, Estil de Vida, Art i Cultura, Festivitats, Cuina local, Jocs , esports i oci, o Els nens del país. A més, es dividirà en 3 grans capítols i dos redactors treballen sobre el terreny en els viatges de premsa que se’ls hi ha preparat. Arran de la visita d’aquests periodistes al territori, s’elaborarà la nova guia Costa Brava –Pirineu de Girona 2016:

  • COSTA BRAVA: Alt Empordà, Baix Empordà i La Selva marítima
  • PIRINEU DE GIRONA: Cerdanya, Ripollès, Garrotxa
  • GIRONA I TERRES D’INTERIOR: Gironès i Pla de l’Estany

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i juntament amb els tècnics de la comarca (Vall de Camprodon, Vall de Ribes i Baix Ripollès), s’ha preparat el press-trip corresponent per acompanyar als redactors de Le Petit Futé amb un programa que mostra els principals atractius i recursos de la comarca del Ripollès.

Les empreses del territori han col·laborat aportant gratuïtats en nits d’allotjament, activitats i àpats, guiatges, entrades en els equipaments… oferint un excel·lent servei i una visió del territori, donant a conèixer també la nostra gastronomia amb productes locals del Ripollès.

Així, del dijous 9 de març a la tarda i fins dissabte 12 de març al migdia, un dels periodistes de Le Petit Futé, recorre la comarca del Ripollès acompanyat en tot moment per guies i/o tècnics de turisme de les diferents zones del nostre territori.

Al llarg de la seva estada al Ripollès, realitzarà visites guiades, visites patrimonials i de natura, activitats de turisme actiu i lúdiques, com ara:

  • Visita a municipis de la Vall de Ribes: Dòrria, Queralbs, Ribes de Freser i Vall de Núria.
  • Visita a municipis de la Vall de Camprodon: Beget, Setcases, Camprodon i Vallter 2000.
  • Baix Ripollès: realització d’un tram de la Via Verda, visita als grans Monestirs i al Museu Etnogràfic de Ripoll i Montgrony.
  • Explicació del Parc Natural de les Capçaleres del Ter y del Freser

Amb aquest programa s’han volgut destacar els recursos i atractius turístics més rellevants de la comarca i que es complementa amb informació addicional a través de material promocional i dossiers informatius que se li faran entrega. 

Vall de Camprodon web Vall de Ribes web Vall de Ribes 2 web

Més informació:

Portals específics per Canadà i Bèlgica – www.petitfute.ca  i www.petitfute.be

Nou portal web en anglès (2013) – www.petitfute.uk.com  i edicions impreses en anglès.

Categories: Actualitat