EL PROJECTE ZONA BTT RIPOLLÈS ES PROMOCIONARÀ AL GIRONA BIKE WORLD

Publicat per Comunicacio ADR el

De l’1 al 3 de maig el Consorci Ripollès Desenvolupament, sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, participarà al Girona Bike World, el saló turístic de promoció de la bicicleta com a mitjà  clàssic i modern per viatjar i conèixer món. Amb aquesta actuació es pretén promocionar la  Zona BTT Ripollès, un projecte creat per l’empresa Bikexperience de Camprodon i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Aquest projecte ajudarà a convertir el Ripollès en una de les més grans destinacions turístiques d’oci per als amants de la bicicleta de muntanya. La Zona BTT tindrà el centre neuràlgic a Sant Joan de les Abadesses i oferirà més de 1000 quilòmetres senyalitzats per fer amb bicicletes tot terreny, per a tots els nivells i també per a diverses disciplines com cross country i enduro, que se sumaran a la Via Verda de la Ruta del Ferro i del Carbó, per convertir la nostra zona un referent de les activitats sobre dues rodes. Per fer-ho, comptarà amb un centre d’acolliment i tots els serveis per a ciclistes: lloguer de bicicletes, transports especialitzats, guies, lloguer de gps… Dins d’aquests 1000 quilòmetres també estan inclosos els 477 quilòmetres de les 21 rutes BTT del Centre BTT del Ripollès.

El Girona Bike World neix com a resposta a oferir un espai idoni per a ciclistes amateurs i professionals, per intercanviar idees, descobrir novetats i gaudir d’una cultura esportiva sana i sostenible. Aquest saló donarà a conèixer als visitants les oportunitats que ofereix el sector de la bicicleta en termes de negocis, turisme, serveis, productes, components i activitats. Els expositors, tant professionals del ciclisme com aficionats, trobaran en aquest saló jornades tècniques, activitats complementàries i l’espai ideal per a interactuar i comercialitzar .

Més de 9.000m2 on els expositors i visitants del Girona Bike World podran gaudir de l’exposició, el congrés i totes les activitats El Consorci Ripollès Desenvolupament estarà ubicat en un dels mostradors que ha reservat el Patronat dins de l’àrea d’exposició comercial del Palau de Fires.

Aquesta actuació està organitzada per Fira de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Vies Verdes i compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Girona.

Tota la informació a:

http://www.zonabtt.com/ca/    i     http://www.gironabikeworld.com/?lang=es

RIPOLLÈS ZONA BTT

 

Categories: Actualitat