Aquest dimecres 11 de desembre la tècnica de turisme de l’Agència juntament amb les tècniques de turisme del Ripollès, la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes van assistir a la Jornada anual dels Programes de treball de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) a l’Hotel Porta Fira a l’Hospitalet de Llobregat.

En aquesta trobada anual es va explicar en primícia l’estat del desplegament del Pla de màrqueting turístic de Catalunya i els resultats i conclusions de l’enquesta sobre els serveis de l’ACT adreçats al sector turístic català.

Així mateix també es va parlar de tendències de producte pel 2020, d’innovació i noves tecnologies aplicades al sector turístic i de casos pràctics que treballen les 4D (desestacionalització, diversificació, desconcentració i despesa turístiques). La jornada també incloïa el dinar, una oportunitat per fer networking i intercanviar impressions i experiències.

Categories: Actualitat