Borsa de traspassos i punt d’atenció de Reempresa

Emprenedors atesos al 2017
Empreses creades al 2017
Empreses assessorades en la millora en la gestió
Persones assessorades en traspassos de negoci

L’Agència ofereix assessorament als empresaris que volen vendre o traspassar el seu negoci i, així com , a les persones emprenedores interessades en donar-li continuïtat.

A qui va adreçat?

  • Persones que, per raons diverses, estiguin interessades en traspassar el seu negoci.
  • Persones emprenedores que estiguin interessades en mantenir activa una empresa viable.

Que t’ofereix l’Agència?

Si ets un cedent:

  • Assessorament i seguiment durant tot el procés de cessió de la teva empresa
  • Publicitació al web de l’agència i/o a la plataforma de Reempresa
  • Contacte amb les persones emprenedores interessades

Si ets un emprenedor:

  • Assessorament i seguiment durant tot el procés de cessió de l’empresa
  • Contacte amb empresaris interessats en cedir la seva empresa
  • Elaboració del pla de cessió i el pla de viabiltat
  • Garantir la transparència de tot el procés

Si esteu interessats, posar-vos en contacte:

Agència de Desenvolupament del Ripollès: Tel 972.70.44.99 o mail: emprenedors@ripollesdesenvolupament.com

Llistat de Traspassos:

MERCERIA/ BOTIGA ROBA ÍNTIMA I BANY

Zona: Ripoll

Es cedeix botiga de roba intima i bany amb més de 30 d’antiguitat i a ple rendiment. Molt ben situada a capital de comarca i disposa d’una cartera de clients fidel i de confiança. El local té una superficie de més de 50m2 de venda i magatzem al pis de dalt també de 50m2 Opció de lloguer o venda del local. Preu a negociar. Molt bona oportunitat botiga amb renom i prestigi.


LLICÈNCIA DE TAXI

Zona: Campdevànol

Descripció: traspàs d’una llicència de taxi a Campdevànol, la persona interessada preferiblement ha de ser de la Comarca del Ripollès i amb disponibilitat horària , condicions a negociar . Alta autònoms i pagament anual de la llicència a l’ajuntament .


BAR DE COPES

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: bar de tapes ubicat al centre de Sant Joan de les Abadesses. Es cedeix per motius de salut del titular. Local de 50 m2 amb cuina reformada i campana nova, instal·lació elèctrica nova, equipat amb maquinària i mobiliari. Compta amb una terrassa amb 14 taules fixes i durant l’estiu fins a 20 – 30 taules. Lloguer : 300€/mes i traspàs de negoci a negociar.


BAR – RESTAURANT

Zona: Setcases

Descripció: bar- restaurant situat dins el terme municipal de Setcases. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa d’un menjador amb capacitat per 60 comensals, menjador de 150 m2, més cuina. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina reformada, instal·lació de leds noves, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas. Possibilitat d’habitatge al mateix edifici (3 habitacions, més una sala d’estar). Local de lloguer i condicions del traspàs a negociar.


PERRUQUERIA

Zona: Campdevànol

Descripció: es traspassa perruqueria per jubilació del titular. Situada al centre de Campdevànol i amb 40 anys d’antiguitat. Es traspassa totalment equipada i en ple funcionament, té una cartera de clients consolidada. Local de 25 m2.


CARNISSERIA

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: es traspassa per jubilació, carnisseria a ple rendiment, totalment equipada i amb tots els permisos al dia. Està al centre del poble de Sant Joan de les Abadesses on s’hi fa el mercat setmanal. S’ofereix també la possibilitat de fer un acompanyament els primers mesos. La gestió de la mateixa seria preferiblement per a dues persones ( 1 persona a l’obrador i l’altra atenent als clients ) Traspàs a negociar .


BAR DE COPES

Zona: Ripoll

Descripció: bar de copes al centre de Ripoll. Es cedeix per motius personals. Negoci en ple funcionament i amb clientela feta. Es traspassa totalment equipat.


ESTABLIMENT MENJAR PER EMPORTAR

Zona: Campdevànol

Descripció: es traspassa establiment de menjar per emportar a Campdevànol. El local està habilitat com a menjador, sala de degustació i realització de tallers de cuina. L’horari actual és de dimarts a diumenge de les 9:30 a les 15:30 h. Divendres i dissabte de les 19:30 a les 22:00 h. Traspàs a negociar.


CLÍNICA VETERINÀRIA

Zona: Ripoll

Descripció: es cedeix per jubilació del titular clínica veterinària situada al centre de Ripoll, en ple funcionament i cartera de clients estable. Possibilitat de compravenda o lloguer del local . El local consta de dos plantes de 70 m2 i està totalment equipat per continuar l’activitat. Actualment el centre obre de tardes de 5h a 8:30h de la tarda, però amb possibilitat d’ampliació de l’horari.


CARNISSERIA

Zona: Camprodon

Descripció: es traspassa carnisseria en funcionament al centre de Camprodon. Es cedeix per motius familiars. Carnisseria totalment equipada. Possibilitat de conservar els mateixos proveïdors, únic establiment que ofereix carn ecològica del municipi. S’ofereix també la possibilitat de fer un acompanyament a qui vulgui agafar el negoci.


També et pot interessar...

Plataforma on-line de traspassos de negocis a nivell de Catalunya.