Borsa de traspassos i punt d’atenció de Reempresa

Emprenedors atesos al 2017
Empreses creades al 2017
Empreses assessorades en la millora en la gestió
Persones assessorades en traspassos de negoci

L’Agència ofereix assessorament als empresaris que volen vendre o traspassar el seu negoci i, així com , a les persones emprenedores interessades en donar-li continuïtat.

A qui va adreçat?

  • Persones que, per raons diverses, estiguin interessades en traspassar el seu negoci.
  • Persones emprenedores que estiguin interessades en mantenir activa una empresa viable.

Que t’ofereix l’Agència?

Si ets un cedent:

  • Assessorament i seguiment durant tot el procés de cessió de la teva empresa
  • Publicitació al web de l’agència i/o a la plataforma de Reempresa
  • Contacte amb les persones emprenedores interessades

Si ets un emprenedor:

  • Assessorament i seguiment durant tot el procés de cessió de l’empresa
  • Contacte amb empresaris interessats en cedir la seva empresa
  • Elaboració del pla de cessió i el pla de viabiltat
  • Garantir la transparència de tot el procés

Si esteu interessats, posar-vos en contacte:

Agència de Desenvolupament del Ripollès: Tel 972.70.44.99 o mail: emprenedors@ripollesdesenvolupament.com

Llistat de Traspassos:

BAR – RESTAURANT
Zona: Molló
Descripció: Bar – restaurant ubicat al municipi de Molló al Ripollès . Es traspassa per jubilació de la titular. Negoci familiar , amb més 40 anys de trajectòria i cuina casolana. Compta amb tres menjadors , un de 14 taules, el segon menjador de 6 taules i el bar de 7 taules, per tant , aproximadament 96 persones de capacitat. Restaurant a ple funcionament i possibilitat acompanyament els primers mesos. El traspàs consisteix en un lloguer mensual, tot i que es demana un aval o dipòsit per garantir el valor de la maquinària i mobiliari.

LLICÈNCIA DE TAXI
Zona: Campdevànol
Descripció: traspàs d’una llicència de taxi a Campdevànol, la persona interessada preferiblement ha de ser de la Comarca del Ripollès i amb disponibilitat horària , condicions a negociar . Alta autònoms i pagament anual de la llicència a l’ajuntament .

BAR DE COPES
Zona: Sant Joan de les Abadesses
Descripció: bar de tapes ubicat al centre de Sant Joan de les Abadesses. Es cedeix per motius de salut del titular. Local de 50 m2 amb cuina reformada i campana nova, instal·lació elèctrica nova, equipat amb maquinària i mobiliari. Compta amb una terrassa amb 14 taules fixes i durant l’estiu fins a 20 – 30 taules. Lloguer : 300€/mes i traspàs de negoci a negociar.

BAR – RESTAURANT
Zona: Setcases
Descripció: bar- restaurant situat dins el terme municipal de Setcases. Es cedeix per jubilació del titular. Disposa d’un menjador amb capacitat per 60 comensals, menjador de 150 m2, més cuina. Cuina tradicional catalana d’alta muntanya. Local i cuina reformada, instal·lació de leds noves, en ple funcionament i clientela fixa. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos de funcionament, si és el cas. Possibilitat d’habitatge al mateix edifici (3 habitacions, més una sala d’estar). Local de lloguer i condicions del traspàs a negociar.

PERRUQUERIA
Zona: Campdevànol
Descripció: es traspassa perruqueria per jubilació del titular. Situada al centre de Campdevànol i amb 40 anys d’antiguitat. Es traspassa totalment equipada i en ple funcionament, té una cartera de clients consolidada. Local de 25 m2.

BAR DE COPES
Zona: Ripoll
Descripció: bar de copes al centre de Ripoll. Es cedeix per motius personals. Negoci en ple funcionament i amb clientela feta. Es traspassa totalment equipat.

Zona: Campdevànol
Descripció: es traspassa establiment de menjar per emportar a Campdevànol. El local està habilitat com a menjador, sala de degustació i realització de tallers de cuina. L’horari actual és de dimarts a diumenge de les 9:30 a les 15:30 h. Divendres i dissabte de les 19:30 a les 22:00 h. Traspàs a negociar.

Zona: Ripoll
Descripció: es cedeix per jubilació del titular clínica veterinària situada al centre de Ripoll, en ple funcionament i cartera de clients estable. Possibilitat de compravenda o lloguer del local . El local consta de dos plantes de 70 m2 i està totalment equipat per continuar l’activitat. Actualment el centre obre de tardes de 5h a 8:30h de la tarda, però amb possibilitat d’ampliació de l’horari.

HERBORISTERIA
Zona: Ripoll
Descripció: es cedeix comerç especialitzat amb la venda de productes naturals i ecològics, herboristeria, medicaments de naturopatia i homeopatia, i despatx per visites. El preu inclou tot el mobiliari, ordinador, nevera, i altres elements, l’estoc i cartera de clients. Ubicació molt cèntrica i a ple rendiment.

CARNISSERIA
Zona: Camprodon
Descripció: es traspassa carnisseria en funcionament al centre de Camprodon. Es cedeix per motius familiars. Carnisseria totalment equipada. Possibilitat de conservar els mateixos proveïdors, únic establiment que ofereix carn ecològica del municipi. S’ofereix també la possibilitat de fer un acompanyament a qui vulgui agafar el negoci.

També et pot interessar...

Plataforma on-line de traspassos de negocis a nivell de Catalunya.