Traspassos actuals

NEGOCIS EN TRASPÀSBAR DE COPES

Codi: T-001

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: bar de tapes ubicat al centre de Sant Joan de les Abadesses. Es cedeix per motius de salut del titular. Local de 50 m2 amb cuina reformada i campana nova, instal·lació elèctrica nova, equipat amb maquinària i mobiliari. Compta amb una terrassa amb 14 taules fixes i durant l’estiu fins a 20 – 30 taules. Lloguer: 300€/mes i traspàs de negoci a negociar.


BAR – RESTAURANT

Codi: T-003

Zona: Ribes de Freser

Descripció: es traspassa bar-restaurant situat dins el terme municipal de Ribes de Freser. Local de 300 m2, en molt bones condicions, a punt per entrar-hi. També disposa de cuina, magatzem  i jardí. S’ofereixen esmorzars, dinars i sopars. Destaca per la seva típica taula d’embotits. S’ofereix acompanyament i traspàs de proveïdors durant els primers mesos. Possibilitat d’habitatge en el mateix edifici. Les condicions del traspàs són a negociar, hi ha la possibilitat de la compra-venta de tot l’edifici, lloguer amb opció de compra o només lloguer del negoci pactant un traspàs.


BODEGA

Codi: T-005              

Zona: Ripoll

Descripció: cessió d’una bodega tradicional amb 70 anys d’antiguitat. Amb possibilitats d’esdevenir un espai de venda i degustació especialitzat en vins. Establiment emblemàtic de 38 m2 de planta i altell de 15m2 , situat en ple centre de la vila de Ripoll al costat del mercat cobert. El traspàs consta del valor de les existències actuals i un lloguer del local mensual.


BAR – RESTAURANT

Codi: T-010

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Cessió restaurant amb terrassa totalment equipat, tant cuina com zona menjador i instal·lacions adequades i renovades en gran part fa poc temps.

Negoci ja en funcionament i amb uns clients recurrents els últims anys. Capacitat per uns 60 comensals a l’interior, i també hi ha una terrassa amb una capacitat per a uns 48 comensals aprox. Bona situació, zona de pas de vehicles, facilitat de pàrquing i proper al centre de la població.
Possibilitats d’augmentar horaris (i com a conseqüència facturació) si la persona que entra ho vol, actualment es dona un servei d’esmorzars i dinars amb tancament dos dies la setmana (per motius personals).
Possibilitat d’espai per habitatge (soterrani), fent remodelació de l’espai i amb el vistiplau de la propietat.


PERRUQUERIA

Codi: T-012

Zona: Ripoll

Descripció:  es traspassa perruqueria per jubilació del titular, amb més de 40 anys d’antiguitat. Es traspassa totalment equipada. Local de 70 m2. Possibilitat d’acompanyament els primers mesos. Molt bones condicions.


EMPRESA D’ETIQUETATGE INDUSTRIAL

Codi: T-013

Zona: Campdevànol

Descripció:  Empresa fabricant i distribuïdora d’etiquetes especialitzada en la producció de documents que contenen informació variable. L’experiència de més de 40 anys en la codificació variable de documents permet oferir la millor solució en sistemes d’impressió, aplicació i manipulació d’etiquetes i altres documents. L’ empresa està especialitzada en els següents sectors del mercat: Químic – Ceràmic – Vidre – Ofimàtica – Logística – Transport – Farmacèutic – Sanitat – Ferreter – Material elèctric – Material electrònic – Recanvis automòbil – Tèxtil-Calçat i vestit- Mobles-Plàstics. Situada al Ripollès en una nau de 400 m2 de planta i de 6 treballadors. Es traspassa per jubilació, possibilitat d’acompanyament i continuïtat dels treballadors. Empresa que exporta a Portugal, França, Itàlia i Alemanya, consolidada en el sector i amb possibilitat d’expansió.


CAFETERIA

Codi: T-014

Zona: Campdevànol

Descripció: cessió d’una cafeteria a Campdevànol. Local de 200 m2 totalment reformat i equipat que inclou terrassa, cuina, 2 magatzems i sala. S’ofereixen esmorzars i menjars tipus brunch,  clientela  fixa i possibilitat d’acompanyament els primers mesos del traspàs.


HOTEL

Codi: T-015

Zona: Setcases

Descripció: hotel familiar amb encant situat a Setcases, amb 20 anys de funcionament. Es traspassa per motius de salut. La cessió inclou tot l’edifici de 4 plantes. Actualment funcionen 2 plantes com a hotel, hi ha 2 plantes, una de 300 m2 i l’altra de 400 m2 pendents de rehabilitar per ampliar fins a 20 habitacions més. Actualment té la llicència d’hotel de 2 estrelles.
Es gestiona a nivell familiar, funciona tota la setmana i s’ofereixen esmorzars. Es pot negociar una compravenda o un lloguer amb opció de compra. Edifici en molt bon estat i negoci molt ben valorat a nivell de “booking”.


LLICÈNCIA DE TAXI

Codi: T-017

Zona: Campdevànol

Descripció: Traspàs d’una llicència de taxi a Campdevànol, la persona interessada preferiblement ha de residir a la Comarca del Ripollès o a prop, i amb disponibilitat horària. Condicions a negociar. Alta d’autònoms i pagament anual de la llicència a l’Ajuntament.


PERRUQUERIA

Codi: T-018

Zona: Ripollès

Descripció: Perruqueria situada a la comarca del Ripollès amb molt bona cartera de clients. Reformada recentment i completament equipada. Disposa de servei de perruqueria, estètica i maquillatge. Local d’un 70 m2.


BAR – CAFETERIA

Codi: T-019

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Descripció: Bar–cafeteria situat a Sant Joan les Abadesses amb 23 anys de trajectòria a ple rendiment i totalment equipat. Especialitzat en productes de proximitat. Embotits i carn a la brasa. Esmorzars de forquilla.

La cessió inclou maquinària, mobiliari, traspàs de proveïdors i acompanyament els primers mesos si és el cas.

650€/mes. El lloguer inclou local de 90m2 (cuina + bar + magatzem), terrassa i un habitatge totalment habilitat per entrar-hi a viure.

També et pot interessar Reempresa, clica aquí.