Us destaquem alguns dels nostres serveis...

Les nostres instal·lacions

A l’Agència Ripollès Desenvolupament disposem de les següents instal·lacions.

Centre d’Empreses del Ripollès

Un espai pensat per a persones emprenedores i empreses de la comarca que hi vulguin desenvolupar la seva activitat, contribuint alhora en la dinamització econòmica del territori. Hi ha dos tipus d’espais de lloguer: les Càpsules d’Emprenedoria (despatxos d’entre 16 i 25 m2) i les naus del viver (60-500 m2).

Aula d’ Hosteleria

Instal·lacions destinades a la formació especialitzada en hostaleria i a la potenciació de la gastronomia autòctona i la cuina de muntanya, donant suport als empresaris del sector de l’hostaleria i la restauració. Un espai on s’imparteix formació reglada de cuina i pastisseria, formació contínua per a professionals de l’hostaleria en actiu, formació professionalitzadora per a persones a l’atur i formació destinada al públic en general.

Sales Polivalents

Disposem d’una aula de formació i dues sales polivalents amb capacitat per a 30 i 50 persones, una al Centre d’Empreses i l’altre a les dependències de l’Agència. Són sales perfectament equipades, que permeten la realització de reunions, formacions o actes públics. Estan a disposició de les empreses instal·lades a les càpsules d’emprenedoria o bé a l’abast de qualsevol persona o empresa externa a través del servei de lloguer.

Posa't en contacte

Al contactar amb nosaltres us doneu per informats que d’acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari seran registrades i tractades per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i seran utilitzades pel seu personal, per a respondre les vostres peticions i/o preguntes. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició omplint un nou formulari com aquest.
Agència de Desenvolupament del Ripollès
C/ Joan Miró 2-4
Polígon Industrial Els Pintors
17500 Ripoll
Telèfon: 972 70 44 99
Horaris: De Dilluns a Divendres de 8h fins 15h
      El dimarts de 8h a 14h i de 16h a 18.30h