BARS / RESTAURANTS EN TRASPÀS

BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: bar-restaurant situat al Passeig Ragull de Ripoll es traspassa a ple funcionament i totalment equipat. Oportunitat amb bones condicions de lloguer i traspàs. Clientela fixa i acompanyament els primers dies de la cessió de proveïdors i de la carta.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ribes de Freser

Descripció: es traspassa bar- restaurant situat dins el terme municipal de Ribes de Freser. Local de 300 m2, en molt bones condicions, a punt per entrar-hi. També disposa de cuina, magatzem  i jardí. S’ofereixen esmorzars, dinars i sopars. Destaca per la seva típica taula d’embotits. S’ofereix acompanyament i traspàs de proveïdors durant els primers mesos . Possibilitat d’habitatge en el mateix edifici. Les condicions del traspàs són a negociar, hi ha la possibilitat de la compra-venta de tot l’edifici, lloguer amb opció de compra o només lloguer del negoci pactant un traspàs.


BAR – RESTAURANT

Zona: Sant Joan de les Abadesses

Cessió restaurant amb terrassa totalment equipat, tant cuina com zona menjador i instal·lacions adequades i renovades en gran part fa poc temps.
Negoci ja en funcionament i amb uns clients recurrents els últims anys.
Capacitat per uns 60 comensals a l’interior, i també hi ha una terrassa amb una capacitat per a uns 48 comensals aprox.
Bona situació, zona de pas de vehícles, facilitat de parking i proper al centre de la població.
Possibilitats d’augmentar horaris (i com a conseqüència facturació) si la persona que entra ho vol, actualment es dona un servei d’esmorsars i dinars amb tancament dos dies la setmana (per motius personals).
Possibilitat espai per a vivenda (sotans), fent remodelació de l’espai i amb el vistiplau del la propietat