BARS / RESTAURANTS EN TRASPÀS

 

RESTAURANT – HOTEL

Zona: Setcases

Descripció: Restaurant-hotel familiar situat a Setcases, en funcionament des de l’any 1992. Es cedeix per jubilació. La cessió inclou tot l´edifici en molt bon estat de conservació. Consta de 900 m2, Repartits en 4 plantes, més una terrassa per a 20 taules. Actualment funciona com a restaurant de 2 plantes: la planta baixa per a 150 comensals i la primera planta per a 120 comensals. Actualment té la llicència de restaurant i d’hotel. La segona planta està projectada per a ser un hotelet de 9 habitacions amb tota la instal·lació feta, excepte parets.
El restaurant és de cuina casolana, es gestiona a nivell familiar i s’ofereix acompanyament en els primers mesos.

El preu del traspàs, inclou la compraventa de l’edifici i del negoci o l’opció de lloguer a negociar.


 

BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: oportunitat bar-restaurant en zona molt cèntrica de Ripoll. Es cedeix per jubilació bar – restaurant ubicat a la zona més concorreguda de Ripoll. El traspàs també inclou el punt de venda de loteria i apostes de l’Estat. El local és en propietat i inclou: el local de 110 m2 i un pati de 150 m2 utilitzat com a terrassa, però urbanitzable. El negoci està a ple funcionament i equipat amb tota la maquinària i mobiliari d’estil colonial i obres d’artistes locals .

Hi ha la possibilitat de compravenda del local, també es pot pactar un lloguer amb opció de compra.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ripoll

Descripció: bar-restaurant situat al Passeig Ragull de Ripoll es traspassa a ple funcionament i totalment equipat. Oportunitat amb bones condicions de lloguer i traspàs. Clientela fixa i acompanyament els primers dies de la cessió de proveïdors i de la carta.


BAR – RESTAURANT

Zona: Ribes de Freser

Descripció: es traspassa bar- restaurant situat dins el terme municipal de Ribes de Freser. Local de 300 m2, en molt bones condicions, a punt per entrar-hi. També disposa de cuina, magatzem  i jardí. S’ofereixen esmorzars, dinars i sopars. Destaca per la seva típica taula d’embotits. S’ofereix acompanyament i traspàs de proveïdors durant els primers mesos . Possibilitat d’habitatge en el mateix edifici. Les condicions del traspàs són a negociar, hi ha la possibilitat de la compra-venta de tot l’edifici, lloguer amb opció de compra o només lloguer del negoci pactant un traspàs.