MESURES AL SECTOR TURÍSTIC, FORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ

  • La Generalitat anuncia el confinament perimetral del Ripollès i la Cerdanya des del 23 de desembre de 2020 fins el 6 de gener de 2021, per aturar la propagació de la covid-19. La restricció serà d’entrada i sortida de les dues comarques amb excepció de raons sanitàries o laborals i altres excepcions. Més informació i i excepcions aquí.
  • Resum elaborat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (RESOLUCIÓ SLT/3397/2020, de 22 de desembre, per la qual s’estableixen mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a les comarques de la Cerdanya i del Ripollès).

MESURES PER CONTENIR ELS BROTS (Font: Canal Salut de la Generalitat de Catalunya):

  • Tancaments fins el 30 d’octubre de 2020

coLAB

Un espai pensat i dissenyat perquè el sector turístic català col·labori. Un lloc on tenir accés a informació actualitzada per prendre decisions, impulsar debats, connectar amb altres empreses i generar idees entre tots que poden derivar en noves oportunitats de negoci.

 

MESURES DE SUPORT ECONÒMIC:

INFORMES:

FORMACIÓ PER AL SECTOR TURÍSTIC:

 

Turisme Patronat de Turisme 360º:  Les diferents càpsules formatives que estem duent a terme les pengem al  nostre Youtube, hem creat una llista de reproducció específica Formació turisme 360º online on hi pengem els vídeos. També tenim aquest  enllaç de les càpsules gravades i les que vindran. Ja estem treballant en les properes formacions de cultura. I de pas, us avanço els tallers de la propera setmana:

Recordeu que teniu a disposició els vídeos de les anteriors formacions online fetes fet fins a dia d’avui. També les trobeu a aquesta llista de reproducció del seu canal de youtube:

PUBLICACIONS I ARTICLES DE TURISME:

ALTRES ARTICLES D’INTERÈS:

XERRADES I DEBATS EN TURISME:

  1. Music & Covid19: The Role of Radio in Times of Crisishttps  
  2. Music & Covid19: Rethinking Strategies and Narratives