Us destaquem alguns dels nostres serveis...

Les nostres instal·lacions

A l’Agència Ripollès Desenvolupament disposem de les següents instal·lacions.

Centre d’Empreses del Ripollès

Un espai pensat per a persones emprenedores i empreses de la comarca que hi vulguin desenvolupar la seva activitat, contribuint alhora en la dinamització econòmica del territori. Hi ha dos tipus d’espais de lloguer: les Càpsules d’Emprenedoria (despatxos d’entre 16 i 25 m2) i les naus del viver (60-500 m2).

Aula d’ Hosteleria

Instal·lacions destinades a la formació especialitzada en hostaleria i a la potenciació de la gastronomia autòctona i la cuina de muntanya, donant suport als empresaris del sector de l’hostaleria i la restauració. Un espai on s’imparteix formació reglada de cuina i pastisseria, formació contínua per a professionals de l’hostaleria en actiu, formació professionalitzadora per a persones a l’atur i formació destinada al públic en general.

Sales Polivalents

Disposem d’una aula de formació i dues sales polivalents amb capacitat per a 30 i 50 persones, una al Centre d’Empreses i l’altre a les dependències de l’Agència. Són sales perfectament equipades, que permeten la realització de reunions, formacions o actes públics. Estan a disposició de les empreses instal·lades a les càpsules d’emprenedoria o bé a l’abast de qualsevol persona o empresa externa a través del servei de lloguer.

Actualitat

Algunes de les principals actuacions de l' Agència

Posa't en contacte

Al contactar amb nosaltres us doneu per informats que d’acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari seran registrades i tractades per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i seran utilitzades pel seu personal, per a respondre les vostres peticions i/o preguntes. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició omplint un nou formulari com aquest.
Agència de Desenvolupament del Ripollès
C/ Joan Miró 2-4
Polígon Industrial Els Pintors
17500 Ripoll
Telèfon: 972 70 44 99
Horaris: De Dilluns a Divendres de 8h fins 15h
      El dimarts de 8h a 14h i de 16h a 18.30h