EMPRESA D’ETIQUETATGE INDUSTRIAL Codi: T-013

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Empresa situada a Campdevànol fabricant i distribuïdora d’etiquetes especialitzada en la producció de documents que contenen informació variable. L’experiència de més de 40 anys en la codificació variable de documents permet oferir la millor solució en sistemes d’impressió, aplicació i manipulació d’etiquetes i altres documents. L’ empresa està especialitzada en els següents sectors del mercat: Químic – Ceràmic – Vidre – Ofimàtica – Logística – Transport – Farmacèutic – Sanitat – Ferreter – Material elèctric – Material electrònic – Recanvis automòbil – Tèxtil-Calçat i vestit- Mobles-Plàstics. Situada al Ripollès en una nau de 400 m2 de planta i de 6 treballadors. Es traspassa per jubilació, possibilitat d’acompanyament i continuïtat dels treballadors. Empresa que exporta a Portugal, França, Itàlia i Alemanya, consolidada en el sector i amb possibilitat d’expansió.

Categories: Traspassos