BAR – RESTAURANT Codi: T-010

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Cessió de restaurant amb terrassa a Sant Joan de les Abadesses. Tant la cuina com el menjador estan totalment equipats, i les instal·lacions adequades i renovades en gran part fa poc temps.

Negoci ja en funcionament i amb uns clients recurrents els últims anys. Capacitat per uns 60 comensals a l’interior, i també hi ha una terrassa amb una capacitat per a uns 48 comensals aprox. Bona situació, zona de pas de vehicles, facilitat de pàrquing i proper al centre de la població.
Possibilitats d’augmentar horaris (i com a conseqüència facturació) si la persona que entra ho vol, actualment es dona un servei d’esmorzars i dinars amb tancament dos dies la setmana (per motius personals).
Possibilitat d’espai per habitatge (soterrani), fent remodelació de l’espai i amb el vistiplau de la propietat.

 

Categories: Traspassos