ÈXIT DE LA TROBADA DE MENTORIA SOBRE AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC A L’EMPRESA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Ahir, a la seu de l’empresa Matrix a Ripoll, es va celebrar una trobada de mentoria organitzada per l’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Ripollès, amb l’objectiu de presentar experiències d’autoconsum fotovoltaic per part d’empreses de la comarca que ja les han implementat.

La trobada va ser un èxit, vam comptar amb la presència de vàries empreses de la comarca interessades en conèixer de primera mà les possibilitats de l’autoconsum fotovoltaic. Les experiències presentades van ser instal·lacions fotovoltaiques a terra i a coberta, així com també diferents models de finançament.

La reunió va permetre un debat obert entre els assistents, intercanviant  idees i plantejant possibles vies de col·laboració per a futurs projectes.

La trobada va finalitzar amb una visita a la instal·lació fotovoltaica de l’empresa Matrix, una de les primeres de la comarca sobre terreny i amb una potència de més de 100KW per a ús industrial.

Les empreses assistents van valorar positivament la trobada, destacant la importància de conèixer en persona les experiències d’altres empreses en matèria d’autoconsum fotovoltaic i la possibilitat de veure una instal·lació en funcionament.

Fruit de la bona rebuda, des de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Ripollès s’espera poder seguir organitzant activitats d’aquest tipus en el futur, destinades a altres sectors econòmics.

Categories: Actualitat