INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES DEL TREBALL A LES COMARQUES AMB EL PALLARS SOBIRÀ I SORT

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Aquest dijous vam rebre la visita de responsables tècnics del Consell Comarcal Del Pallars Sobira i responsables tècnics de l’ Ajuntament de Sort , que estan executant per primera vegada el Projecte Treball a les Comarques. A través d’un intercanvi d’experiències van poder veure com s’organitza l’Agència, tant a nivell polític, institucional, com a nivell intern. Es van interessar per la governança de l’entitat i els mecanismes que es fan servir per generar sinèrgies amb els diferents actors socioeconòmics públics i privats del territori.
A primera hora es va realitzar una visita a les instal·lacions de l’Escorxador Comarcal (ERSA) ja que estaven molt interessats en el seu funcionament i la gestió tècnic-econòmica, per tal de valorar si la nostra metodologia seria aplicable o adaptable a algunes de les actuacions que es realitzen a l’Escorxador de baixa capacitat de Sort.
A continuació es van visitar les instal·lacions de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, on se’ls va oferir una explicació dels diferents cursos, formacions i jornades professionals que s’hi realitzen, així com la seva organització i gestió.
La visita va continuar pel Centre d’Empreses del Ripollès, on es van portar a terme diferents reunions per àrees. Unes sessions de treball en les que es va aprofundir en els projectes que porta a terme l’Agència, relacionant-los amb les actuacions que es desenvolupen al Pallars Sobirà.
L’intercanvi d’experiències es va finalitzar amb un dinar a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès amb Producte del Ripollès , realitzat per l’alumnat del CFGM de Cuina, Gastronomia i Forneria de l’Institut Abat Oliba.
Categories: Actualitat