ESTUDI DE LES NECESSITATS D’AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC COL·LECTIU DEL COMERÇ LOCAL

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès es lidera un estudi de necessitats d’autoconsum fotovoltaic del comerç i negocis locals a través del programa Treball a les Comarques.
Aquest estudi pretén conèixer les necessitats energètiques de les petites activitats econòmiques dels nuclis urbans de les principals poblacions de la comarca del Ripollès. Alhora, es determinaran les dimensions d’una possible instal·lació d’autoconsum fotovoltaic col·lectiu, ubicada preferentment en teulada municipal, necessària per cobrir les necessitats energètiques estudiades.
Aquests dies el personal tècnic de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica està realitzant reunions informatives amb els diferents negocis locals on se’ls explica l’objectiu de l’estudi i se’ls demana la informació relativa a la seva facturació elèctrica, així com també les franges horàries en que consumeix energia el seu negoci.
D’aquesta manera es poden analitzar els consums, avaluar el cost i amortització de la participació en la instal·lació.
La setmana passada la sessió informativa es va realitzar a Campdevànol, ahir dimarts a la tarda va tenir lloc a Ripoll i la setmana vinent es portaran a terme sessions a Camprodon i Sant Joan de les Abadesses.
Sessió a Camprodon: dimarts 18 d’abril a les 13:15 h.
Sessió a Sant Joan de les Abadesses: dimarts 18 d’abril a les 15:30 h.
Els negocis i comerços interessats en participar a l’estudi poden omplir el document d’autorització i protecció de dades, el el mateix dia de les sessions informatives, o bé descarregar-lo aquí.
Un cop omplert el podeu retornar juntament amb la darrera factura a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, per correu electrònic a energia@ripollesdesenvolupament.com o per whatsapp al 655 58 88 89.
Per a més informació, us podeu adreçar a:
Agència de Desenvolupament del Ripollès
Tel.972704499
energia@ripollesdesenvolupament.com
Categories: Actualitat