ELS ALUMNES DEL CURS D’OPERARI DE MAGATZEM VISITEN COMERCIAL CBG I SODECA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Per tal de completar els coneixements teòrics del curs d’Operari/ària de #magatzem del Servei d’Orientació Laboral de l’Agència., Comercial CBG i Sodeca ens han obert les seves portes i han mostrat el funcionament dels seus magatzems als alumnes.

 

La primera visita ha estat al magatzem de l’empresa Comercial CBG on ens han mostrat la zona de secs, la de refrigeració, la de congelació i la de pre-càrrega. Els alumnes han pogut veure de primera mà com és el dia a dia d’un magatzem tradicional d’una empresa de distribució alimentària. L’encarregat del magatzem, en Xavier Iglesias, ha proporcionat una explicació detallada de les zones i els procediments i ha ofert uns consells molt vàlids als alumnes per afrontar les tasques de mosso de magatzem i la recerca de feina en general. Moltes gràcies Comercial CBG i en especial al Xavier! 

    

La segona visita ha estat a Sodeca. La responsable de comunicació, la Mònica Danés, ha explicat la història de l’empresa des del naixement fins a la seva implantació nacional i internacional a dia d’avui, mostrant-nos el seu creixement amb fàbriques per Europa i Amèrica. L’Albert Rosean , responsable d’industrialització, ha explicat la gestió que es fa a nivell de magatzems i el trànsit de peces que es fa entre les plantes del nord d’Osona i la de Ripoll on hi tenen el centre de muntatge i fabricació. Finalment en Marc Matas, cap de magatzem, ha fet l’explicació i visita per la planta de producció i pel magatzem. Ha mostrat i explicat com aquesta empresa industrial combina diversos tipus d’aprovisionament i tenen un grau d’automatització elevat. Disposen de sorter i ascensor de palets automatitzat amb apiladors autoguiats a la planta de producció.

 Moltes gràcies a @Sodeca i en especial a la Mònica, l’Albert i en Marc per la seva dedicació!

Categories: Actualitat