4 JOVES S’INSEREIXEN AL RIPOLLÈS A TRAVÉS DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Noves oportunitats d’incorporació al mercat de treball per a joves al Ripollès.

A finals d’aquest any 4 nous joves han estat contractats al Ripollès sota el Programa Treball i Formació per a Joves 2022, amb una subvenció de de 78.583,20€.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo i Economia Social i la Generalitat de Catalunya.

El programa permet que els joves tinguin un contracte de 12 mesos a jornada completa desenvolupant tasques dins de les brigades municipals d’ajuntaments ripollesos. Les tasques que porten a terme són de manteniment i neteja d’espais públics, totes elles feines que reverteixen directament en la millora i el manteniment de l’entorn dels municipis de la comarca.

Els ajuntaments en els que s’han incorporat aquests joves són els de Campdevànol, Planoles i Ripoll. Per a portar-ho a terme l’Agència de Desenvolupament del Ripollès ha establert diferents convenis de col·laboració amb aquests ens públics.

Per als joves és una oportunitat de primera contractació i incorporació al mercat de treball. Adquireixen experiència laboral, i la combinen amb formació en habilitats, orientació laboral i competències transversals.

Per a més informació, us podeu adreçar a:
Servei d’Orientació i Inserció Laboral
Agència de Desenvolupament del Ripollès
Persona de contacte: Fàdua Hamda
Tel.972704499
fhamda@ripollesdesenvolupament.com

Categories: Actualitat