ESTABLIMENTS PREMIATS A LA V EDICIÓ DE LA GALA DE LES R

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

L’ASSOCIACIÓ PRODUCTE DEL RIPOLLÈS HA CELEBRAT LA V EDICIÓ DE LA GALA DE LES R

Enguany s’ha incorporat el premi a la fidelització atorgat al Restaurant Can Jepet de Setcases.

Ahir dilluns 24 d’octubre, a les 19:00h, a l’antiga Església de Sant Pere, es celebrava la cinquena edició de la Gala de les R. El reconeixement empresarial per part de l’Associació Producte del Ripollès, als establiments de la comarca que confien i creuen en el territori i ens els productes agroalimentaris de la marca de garantia “Producte del Ripollès”.

En aquesta edició, presentada per l’Agustí Mas, s’han entregat 4 premis: el millor restaurant, el millor comerç, el millor establiment (engloba les diferents tipologies) i un de fidelització, que ha premiat un dels establiments guardonats ens les anteriors gales.

L’entrega al millor comerç l’ha realitzada l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i s’ha premiat a un comerç de nova creació, #SomFormatgers de Ripoll. D’altra banda, el premi al millor restaurant ha estat per la Barricona. El guardó l’ha entregat en Joan Moret, representant de l’Associació Producte del Ripollès. Pel que fa al millor establiment, l’Il·lustríssim senyor president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, l’ha entregat a l’agrobotiga de Mas el Lladré, productores i elaboradores, però al mateix temps, comercialitzen productes d’altres associades. Finalment, la Raquel Serrat, presidenta de l’Associació ha entregat el premi de fidelització. En aquest cas, el restaurant premiat ha estat per Can Jepet de Setcases.

Al final de l’acte, s’han degustat diferents productes per part de la Food Truck “La Tartana”, la Food Truck divulgativa del producte local i el patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

Categories: Actualitat