L’ASSOCIACIÓ PRODUCTE DEL RIPOLLÈS CELEBRA LA V EDICIÓ DE LA GALA DE LES R.

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Enguany s’incorpora un guardó que premia la fidelització.

El proper dilluns 24 d’octubre, a les 19:00h, a l’antiga Església de Sant Pere, se celebrarà la cinquena edició de la Gala de les R. El reconeixement empresarial per part de l’Associació Producte del Ripollès, als establiments de la comarca que confien i creuen en el territori i ens els productes agroalimentaris de la marca de garantia “Producte del Ripollès”.

En aquesta edició es reconeixen 4 premis: el millor restaurant, el millor comerç, el millor establiment ( que engloba les diferents tipologies) i un de fidelització, que pretén premiar un dels establiments guardonats ens les anteriors gales.

Al final de l’acte, es podran degustar diferents productes. El tast s’ha encarregat a la Food Truck “La Tartana”, la food truck divulgativa del producte local i el patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

Els establiments guardonats fins a dia d’avui són:

2017: Ve de Gust (Ribes de Freser), la Taverneta (Ripoll), Carnisseria Carles i Mila (Ripoll) i Col·lectiu de Cuines de la Vall de Camprodon.

2018: Palau Carnissers (Ribes de Freser), Fonda Xesc (Gombrèn), la Solana del Ter (Ripoll), Carnisseria Marc Coma (Sant Joan de les Abadesses) i Hotel Calitxó (Molló)

2020: Restaurant el Pont 9 (Camprodon), la Formatgeria Muuu Beee (Ripoll) i S’ha acabat el bròquil (Campdevànol).

2021: Can Jepet (Setcases),Carnisseria Ca la Magda (Ripoll) i els Caçadors (Ribes de Freser).

En aquesta edició l’Associació Producte del Ripollès, compta amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, la Diputació de Girona i Gustum.

 

Més informació:
Associació Producte del Ripollès
Telèfon 972704499 – 650693787
mmauri@ripollesdesenvolupament.com
www.productesdelripolles.com

Categories: Actualitat