NOVA TAULA DE TREBALL PER A LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA DEL RIPOLLÈS ALS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

NOVA TAULA DE TREBALL PER A LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA DEL RIPOLLÈS ALS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA 

 

Aquest proper dimarts dia 5 de juliol d’11h a 12:30h, en modalitat online, tindrà lloc una nova Taula de Treball per la Transició Energètica del Ripollès.  A través d’aquesta taula pretenem presentar projectes en curs i altres iniciatives d’interès vers la transició energètica, així com generar el debat i captar els punts de vista dels diversos agents implicats del nostre territori. En aquesta ocasió la Taula estarà centrada en la transició energètica dels polígons o zones d’activitat econòmica del Ripollès.

Ordre del dia de la Taula :

  • Presentació i obertura de la taula a càrrec de Lluís Amat, Diputat de Medi Ambient de la Diputació de Girona i Joaquim Colomer President del Consell Comarcal del Ripollès.
  • Presentació dels resultats de la diagnosi per a la implementació d’energies renovables als polígons d’activitat econòmica del Ripollès a càrrec de Josep Rosell de l’empresa Oicos Estratègia Ambiental. L’estudi té dues parts, una diagnosi general a nivell de comarca i una més concreta per als polígons o zones econòmiques de Ripoll (Eix d’activitat del Ter), el polígon industrial de Cal Gat de Sant Joan de les Abadesses i el polígon del Pla de Sant Ramon de Camprodon.
  • Presentació dels resultats de la proposta d’implementació d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum compartit i establiment de comunitats energètiques als PAE de l’àmbit Ripoll-Ter a càrrec de Xavi Massa de KM0 Energy.
  • Debat i torn obert de paraules entorn a la transició energètica als polígons d’activitat econòmica del Ripollès dinamitzat per Eudald Hueso de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica.
  • Elecció de la temàtica d’interès per la propera taula: Mobilitat sostenible, Rehabilitació energètica d’edificis, Comunitats energètiques ciutadanes,…

Inscripció necessària a elisabet@ripollesgesbisaura.org

El dia abans enviarem recordatori i enllaç a tots els inscrits,

La taula de treball la convoquem conjuntament l’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Ripollès de la Diputació de Girona,  l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Grup LEADER Ripollès Ges Bisaura amb l’objectiu de treballar per millorar l’eficiència energètica, promocionar les energies renovables i vetllar per la transició energètica del nostre territori.
Durant l’any passat ja vam convocar dues taules de treball i diagnosi amb representants del sector públic i privat per a la redacció del pla de reactivació econòmica amb la voluntat que esdevinguessin espais de trobada periòdics.

Esperem que sigui del vostre interès, i us animem a participar-hi.

Categories: Actualitat