TALLER EN LÍNIA: NOVES EINES DIGITALS PER A L’ANÀLISI DE DADES ELÈCTRIQUES

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Coneix tota la informació que et poden aportar els nous comptadors digitals de les companyies distribuïdores.

Des de l’àrea d’energia de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Oficina de Transició Energètica del Ripollès s’han organitzat uns tallers en línia per tal d’apropar i incentivar l’anàlisi i consulta de les dades de consum elèctric.

Les plataformes que es mostraran seran E-Distribución, ASEME i Datadis. Per tant, i per a poder agilitzar els tràmits, es recomana al interessats a participar a les jornades que disposin d’una factura d’electricitat a mà durant la jornada.

Aquests tallers es troben dividits en dos dies i són oberts a tothom, ja siguin empreses o particulars. Seran de modalitat virtual.

Les dates seran:

Dia 1: Dimarts 26 d’abril a les 18:00 h

-Presentació de les plataformes, funcionalitats i registre

Dia 2: Dimarts 3 de maig a les 18:00 h

-Anàlisi de dades i casos pràctics

 

Per a inscriure’s a la jornada accediu al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ_bF4RwmwfIQwnHli87zTRxM3WUm9Vt548sVuRwh8WO698A/viewform

 

Aquest projecte està promogut, impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i executat pel Consell Comarcal del Ripollès i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en el marc dels Ajuts extraordinaris d’ocupació pel tancament perimetral (SOC-TP), regulat per l’Ordre TSF/87/2021, de 27 d’abril

Categories: Actualitat