“MÉS O MENYS?” SÓN ELS NOUS TALLERS EDUCATIUS SOBRE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I L’ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA QUE S’IMPARTEIXEN A DIFERENTS CENTRES EDUCATIUS DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

“Més o menys?”

Des d’aquest dilluns i fins el proper 13 de maig es desenvoluparan un total de 8 tallers itinerants sobre l’eficiència energètica i l’energia solar fotovoltaica a diferents centres educatius de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

La dinamització dels tallers és a càrrec dels tècnics de l’àrea d’energia de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i de l’Oficina Comarcal de Transició energètica.

“Més o menys?” es tracta d’un recurs educatiu itinerant per a escolars sobre l’eficiència energètica i l’energia solar fotovoltaica cedit per la Diputació de Girona. El recurs està format per dues maletes: una sobre l’eficiència energètica d’enllumenats i electrodomèstics, i l’altra és una instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum portàtil. El recurs compta també amb fitxes d’activitats per als alumnes, adaptades als cursos de 5è i 6è de primària o bé d’ESO.

Més informació a: https://www.cilma.cat/mes-o-menys-recurs-itinerant-sobre-leficiencia-energetica-i-lenergia-solar-fotovoltaica/

 

Categories: Actualitat