SEGONA FASE DELS PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN LA REDACCIÓ DEL PAESC DE LA VALL DE CAMPRODON

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori : Procés de participació ciutadana en la redacció del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de la Unitat de Paisatge de la Vall de Camprodon.
Inici segona fase al portal https://paesc-decidim.ddgi.cat/
La unitat de paisatge de la Vall de Camprodon inclou els municipis de: Setcases, Vilallonga de Ter, LLanars, Camprodon i Molló
El passat dimarts 14 de desembre vàrem iniciar el procés de participació ciutadana mitjançant el taller telemàtic “Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori”, on es va debatre el model energètic que es vol impulsar al territori i recollir propostes d’accions per part pels participants.
Ara s’inicia la segona fase del procés de participació, i al llarg d’un període d’un mes (del 14 de desembre al 14 de gener del 2022) s’ha habilitat un espai virtual de participació al portal Decidim, on s’han incorporat les accions sorgides del taller i s’ofereix la possibilitat de d’introduir noves propostes per a cada municipi per part de la ciutadania, donar suport a les propostes ja realitzades i fer comentaris per tal donar visibilitat a aquelles que tenen un major consens per estudiar la seva incorporació als documents.
Accés al portal Decidim per al PAESC de la Vall de Camprodon: https://paesc-decidim.ddgi.cat/processes/vallcamprodon
Categories: Actualitat