SEGONA FASE DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN LA REDACCIÓ DEL PAESC DE LES VALLS DEL FRESER

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori : Procés de participació ciutadana en la redacció del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de la Unitat de Paisatge de les Valls del Freser.
Inici segona fase al portal Decidim per al PAESC de les Valls del Freser: https://paesc-decidim.ddgi.cat/processes/vallsfreser
La unitat de paisatge de les Valls del Freser inclou els municipis de: Campelles, Queralbs, Pardines, Planoles, Ribes de Freser, Toses
El passat dimecres 15 de desembre vàrem iniciar el procés de participació ciutadana mitjançant el taller telemàtic “Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori”, on es va debatre el model energètic que es vol impulsar al territori i recollir propostes d’accions per part pels participants.
Ara s’inicia la segona fase del procés de participació, i al llarg d’un període d’un mes (del 15 de desembre al 15 de gener del 2022) s’ha habilitat un espai virtual de participació al portal Decidim, on s’han incorporat les accions sorgides del taller i s’ofereix la possibilitat de d’introduir noves propostes per a cada municipi per part de la ciutadania, donar suport a les propostes ja realitzades i fer comentaris per tal donar visibilitat a aquelles que tenen un major consens per estudiar la seva incorporació als documents.
No us quedeu enrere i decidiu les accions de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic que es duran a terme els propers anys al vostre territori!
Categories: Actualitat