JORNADA DE NETWORKING ENTRE PERSONES PROPIETÀRIES DE LOCALS BUITS EN VENDA O LLOGUER I PERSONES INTERESSADES EN LOCALS COMERCIALS ON ESTABLIR LA SEVA ACTIVITAT

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Dins del Projecte de recuperació de locals buits al Barri Vell i eixos comercials de Ripoll, l’Ajuntament de Ripoll, conjuntament amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, us proposa una Jornada de networking entre persones propietàries de locals buits en venda/lloguer i persones interessades en locals comercials on establir la seva activitat.

La idea d’aquesta jornada és la de reunir a persones propietàries / agents immobiliaris de locals i persones emprenedores / autònomes/ empresàries que es troben en cerca activa d’espais per poder desenvolupar la seva activitat i posar en comú i promoure obertament els interessos d’ambdues parts.

Durant la jornada també es donarà a conèixer la plataforma Reempresa, una borsa de negocis en traspàs a nivell de Catalunya.

Dia: dilluns 13 de desembre  de 2021

LLoc: Centre d’Empreses del Ripollès (Agència de Desenvolupament del Ripollès)

Hora: de 10 h a 13 h

Format: modalitat online o presencial (en cas de participar en línia rebreu un e-mail amb l’enllaç de participació una vegada formalitzada la inscripció

Us animem a participar-hi!

Podeu fer les inscripcions clicant aquí 

 

Categories: Actualitat