17 PERSONES DESOCUPADES DE LA COMARCA HAN ESTAT CONTRACTADES DURANT LA PRIMERA FASE DEL PROGRAMA DEL TANCAMENT PERIMETRAL DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

La comarca del Ripollès ha rebut una subvenció especial per part de la Generalitat de Catalunya, a través del SOC, per pal·liar els efectes patits al territori durant el tancament perimetral ocasionat per la Covid19 durant els mesos de desembre 2020 i gener 2021.

Aquesta subvenció es gestiona directament des del Consell Comarcal del Ripollès, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll.

En el marc del programa hi ha diferents línies d’actuació:

  • Formació.
  • Ajudes a la contractació pública i privada.
  • Ajudes a la contractació d’assessoraments tècnics per a fomentar el desenvolupament de nous eixos econòmics.

Actualment, s’està portant a terme una primera fase del programa que ha permès la contractació de 17 persones desocupades a través dels següents eixos:

FOMENT DE LA CONTRACTACIÓ

Incentivant a entitats i empreses
L’acció de foment de la contractació subjecte al programa del Tancament Perimetral ha servit per incentivar a les empreses  que van patir les conseqüències del tancament perimetral per tal que contractin persones desocupades.

Les entitats i empreses beneficiàries són 11 i entre totes rebran una dotació de 73.149,78 €.

Aquestes empreses estan repartides pel territori:

Les activitats econòmiques de les empreses beneficiàries destaquen principalment les dedicades a l’hostaleria i al comerç al major i al detall .

Plans d’ocupació
L’acció de plans d’ocupació ha suposat la contractació de 6 persones desocupades, una contractació que s’ha portat a terme entre l’Agència de  Desenvolupament del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll.

Aquestes persones, que ja han començat a treballar aquest mes de novembre, treballaran durant 12 mesos i ho faran en  el desenvolupament de 3 grans eixos de reactivació:

  • Eix d’energies renovables.
  • Eix socioeconòmic.
  • Eix agroalimentari.

La següent línia d’actuació del programa serà la contractació d’assessoraments tècnics per a fomentar el desenvolupament de nous eixos econòmics.

Per a més informació podeu adreçar-vos a:
Agència de Desenvolupament del Ripollès
empresa@ripollesdesenvolupament.com
Tel. 972.70.44.99  /  606 884 011

Categories: Actualitat