VOLS INSTAL·LAR PLAQUES FOTOVOLTAIQUES A CASA?

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Vine a la xerrada informativa i t’explicarem com fer-ho! 
Ajuts a l’autoconsum fotovoltaic a la llar (ICAEN-NEXT GENERATION)
Dimecres 10 de novembre
A les 18:30h a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (Ripoll)
Xerrada presencial o en línia, tu esculls!
Presencialment a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès
O bé en línia des de casa teva (una vegada feta la inscripció rebràs l’enllaç per a connectar-te)
Inscripció obligatòria a👉 https://forms.gle/yxENwF7JFJQzgCb96
Pots venir presencialment a les instal.lacions de l’Agència o bé pots connectar-te des de casa. Si decideixes assistir de forma telemàtica, t’enviarem l’enllaç de connexió una vegada realitzada la inscripció.

El proper dimecres 10 de novembre, l’Agència organitza una xerrada informativa sobre l’autoconsum fotovoltaic a la llar, emmarcat dins de la creixent demanda d’aquest sistema de producció energètic i de la recent convocatòria d’ajuts de Institut Català de l’Energia (ICAEN).

La xerrada comptarà amb la presència de diferents tècnics de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i de l’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Ripollès i oferirà un assessorament en matèria d’ajuts per a la instal·lació dels panells i també pel que fa la normativa actual i la seva tramitació.

Aquesta xerrada, s’engloba dins de l’eix de treball per a les energies renovables i la transició energètica per tal de tendir cap a un model energètic format amb energia 100% renovable i neutre pel que fa les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

La modalitat de la xerrada serà tant en format presencial com en línia amb la finalitat de garantir les mesures sanitàries corresponents per a la COVID-19 i hi haurà aforament limitat.

Categories: Actualitat