SUPORT I ASSESSORAMENT A LA CIUTADANIA I AJUNTAMENTS A TRAVÉS DE L’OFICINA DE REACTIVACIÓ SOCIOECONÒMICA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

  • Informació i suport a la ciutadania en la tramitació d’ajuts i subvencions.

  • Suport als ajuntaments en tasques i necessitats.

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès es vol oferir assessorament i suport a la ciutadania i als ajuntaments a través de l’Oficina de Reactivació Socioeconòmica.

Cada setmana tècnics de reactivació de l’Agència es desplacen als 5 pobles més grans de la comarca del Ripollès per oferir els següents serveis:

  • Informació i suport en la tramitació d’ajuts i subvencions que provinguin del Govern d’Espanya, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona o bé dels ajuntaments dels propis municipis.
  • Assessorament sobre dubtes i gestions relacionades amb temes agroalimentaris, d’empresa i emprenedoria, d’energia, d’orientació i inserció laboral i de turisme; per a traspassar-los a les àrees corresponents de l’Agència.

Per a poder rebre assessorament i/o informació i suport en la tramitació d’ajuts i subvencions cal demanar cita prèvia a l’adreça de correu electrònic reactivacioeconomica@ripollesdesenvolupament.com o bé al telèfon 972704499.

Les atencions es realitzen a les poblacions de Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, a les dependències dels respectius ajuntaments. Els dies d’atenció a cada població són:

Ajuntament Camprodon: cada dimecres

Ajuntament Campdevànol: cada dos dilluns

Ajuntament Ribes de Freser:  cada dos dimarts

Ajuntament Ripoll:cada divendres

Ajuntament Sant Joan de les Abadesses: cada dilluns

Aquests dos tècnics de reactivació socioeconòmica també ofereixen suport als ajuntaments en diferents tasques i les necessitats que se’n derivin. A dia d’avui s’està oferint recolzament en gestions relacionades amb els àmbits d’habitatge, pobresa energètica, promoció i desenvolupament econòmic local.

La iniciativa s’emmarca en la voluntat de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès per descentralitzar els serveis, atendre directament des dels pobles i també per la necessitat generada després de la crisi econòmica i social provocada per la Covid-19.
Un altre dels serveis que ja molts anys que està descentralitzat és el Servei d’Orientació i Inserció Laboral, que es desplaça als mateixos 5 pobles de la comarca. Per a poder rebre orientació i acompanyament laboral també cal demanar cita prèvia al mateix telèfon de l’Agència o bé al correu electrònic insercio@ripollesdesenvolupament.com

Per a més informació:

Tel. 972704499
reactivacioeconomica@ripollesdesenvolupament.com

   

Categories: Actualitat