NOVES EMPRESES GUARDONADES EN LA TERCERA EDICIÓ DE LA GALA DE LES R

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Ja es coneixen les guanyadores de la Gala de les R que atorga l’Associació Producte del Ripollès a les empreses de la comarca. Són tres guardons a les empreses de més confiança del 2019.

S’han donat a conèixer les empreses guardonades en la tercera edició de la Gala de les R. Aquest acte reconeix els establiments i productors de la comarca, com també a aquelles persones que aposten pel producte local i creuen en el potencial gastronòmic del nostre territori. Com cada any, s’han tingut en compte, els establiments amb 3 o més productes per tal de fomentar el consum del nostre producte.

El guardó a l’establiment amb més compromís de la marca de garantia Producte del Ripollès, entregat per la presidenta de l’Associació Producte del Ripollès, Marina Puigcorbé i Sabata, ha estat per al Restaurant el Pont 9 de Camprodon.

Un segon premi, entregat per Fran Barroso Cascos, president de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, al productor de confiança, ha estat per a la Formatgeria Muuu Beee de Ripoll. Aquest reconeixement s’ha fet per part de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

Finalment, el guardó al nou establiment del 2019 que aposta pel Producte del Ripollès, se l’ha emportat S’ha acabat el Bròquil de Campdevànol i ha estat entregat per l’Il·lustríssim Senyor alcalde de la vila de Ripoll, Jordi Munell i Garcia.

L’acte s’ha retransmès per streaming i es pot veure des de l’enllaç següent de Youtube https://www.youtube.com/watch?v=ryGLnxu3OtI o per Instagram https://www.instagram.com/tv/CHKk7AFF4XD/.

Enguany, aquesta edició ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura​ i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

Volem felicitar a les empreses guardonades i donar les gràcies a les empreses, botigues i persones que aposten pel Producte del Ripollès.

D’altra banda, durant el 2020 s’ha fet entrega dels certificats als diferents establiments. Aquest document acredita que el punt de venda o degustació ha ofert als seus clients, durant el 2019, els productes de la marca de garantia que s’hi llisten, especificant producte i empresa productora. També s’han entregat els distintius als establiments amb 3 o més productes.

Més informació

Associació Producte del Ripollès

Telèfon 972704499 – 650693787

mmauri@ripollesdesenvolupament.com

www.productesdelripolles.com

Categories: Actualitat