TERCERA EDICIÓ DE L’ENTREGA DE LES R: RECONEIXEMENT EMPRESARIAL ALS ESTABLIMENTS QUE TREBALLEN AMB PRODUCTE DEL RIPOLLÈS

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Enguany, la tercera edició de la Gala de les R se celebrarà en un format més petit i amb la incorporació de l’streaming per arribar a tothom, a causa de la Covid-19.

Demà dimecres 4 de novembre a les 11h del matí, a les Càpsules d’Emprenedoria de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, se celebrarà la tercera edició del reconeixement empresarial per part de l’Associació Producte del Ripollès. Aquesta entrega s’havia de celebrar el passat mes de març en el marc del Tastatast organitzat per l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, però que es va suspendre per la pandèmia.

Enguany, no se celebrarà la Gala tal i com la coneixíem fins ara.  Serà un acte de petit format que es podrà seguir per streaming amb l’enllaç següent https://youtu.be/19yuiyhG2XQ o pel directe del perfil de Producte del Ripollès d’Instagram.

L’entrega es realitzarà per part de Marina Puigcorbé i Sabata, presidenta de l’Associació Producte del Ripollès; Fran Barroso Cascos, president de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès i l’excel·lentíssim senyor alcalde de la vila de Ripoll, Jordi Munell i Garcia.

En aquesta edició es reconeixeran tres premis: el productor de més confiança (escollit per l’Associació d’Hostaleria del Ripollès), l’establiment de més confiança i l’establiment incorporat recentment que confia en el Producte del Ripollès.

Enguany, en aquesta edició l’Associació Producte del Ripollès, compta amb el suport de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

 

Més informació

Associació Producte del Ripollès

Telèfon 972704499 – 650693787

mmauri@ripollesdesenvolupament.com

www.productesdelripolles.com

Categories: Actualitat