SEMINARI ON-LINE D’INTRODUCCIÓ A LA REPARACIÓ I AL MANTENIMENT DEL VEHICLE ELÈCTRIC

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Dissabte 17 d’octubre s’inicia en format “on-line” el SEMINARI D’INTRODUCCIÓ A LA REPARACIÓ I AL MANTENIMENT DEL VEHICLE ELÈCTRIC amb un total de 10 persones inscrites, tots elles PROFESSIONALS DE DIVERSOS TALLERS MECÀNICS DEL RIPOLLÈS.
L’objectiu d’aquest seminari és explicar la correcta i segura manipulació dels vehicles elèctrics a l’hora de fer reparació i/o manteniment.
També s’introduiran conceptes específics del comportament del vehicle elèctric propulsat amb bateries elèctriques i que són fonamentals per entendre el seu funcionament i la seva diferenciació respecte al vehicle de combustió interna.
Aquest seminari està organitzat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.
Categories: Actualitat