CAPACITACIONS PER MILLORAR L’OCUPABILITAT DE LES PERSONES QUE BUSQUEN FEINA

Publicat per Agència de Desenvolupament del Ripollès el

Vols una formació que t’ajudi a trobar feina? Des del Servei d’Orientació i Inserció Laboral de l’Agència oferim diferents capacitacions per a millorar l’ocupabilitat de les persones que busquen feina.
Aquest seria el cas de diferents persones que busquen feina en el sector de la ventilació, laboratoris d’assaig, producció industrial o instal·lació de màquines, s’estan formant amb la capacitació del servei d’orientació i inserció laboral de TÈCNIC/A DE VENTILACIÓ
 
A l’estiu, una desena més d’alumnes es van formar en TÈCNIQUES DE PALETERIA i van aprendre les tècniques bàsiques per iniciar-se en el món laboral de la construcció i ho van fer a les instal·lacions de la Unió d’Empresaris de la Construcció a Ripoll.
Els alumnes participants també van rebre la visita de diferents empreses de construcció de la comarca, que els van explicar com està el sector en aquests moments i alhora va esdevenir una oportunitat per conèixer als alumnes.
La propera capacitació que portarem a terme a través del Programa Treball a les 7 comarques del SOC serà la d’INJECCIÓ DE PLÀSTIC.
Categories: Actualitat